een samenwerking tussen kunst en printTac O Tac gaat een stap verder en biedt klanten een kant-en-klare service: van grafisch advies tot installatie. Het Luxemburgse printbedrijf Tac O Tac focust zich met name op interieur-decoratie. Met personalisatie van binnenruimten dragen ze bij aan de legendarische woorden van Pablo Picasso: "Alles wat je je kunt voorstellen, is echt". De samenwerking tussen het Luxemburgse printbedrijf Tac O Tac en kunstenares Sophia Rein is daar een perfect voorbeeld van. Sinds 2014 ondersteund Tac O Tac haar met digitaal printen en onthulde ze een nieuwe werkstijl, waarbij haar kunstwerken een combinatie vormen van foto, print en verf. Sophia maakt gepersonaliseerde wandbekledingen en kunstwerken door foto's te maken, deze te printen en vervolgens met verf te retoucheren. Deze foto's worden geprint op de Arizona op een verscheidenheid aan materialen, zoals dibond en plexiglas.
"Het voelde alsof ik echt de werkelijkheid in dook. Mijn penselen waren als een toverstaf waarmee ik de wereld voor de klant opnieuw kon inkleuren."
Sophia Rein | Kunstenares-schilder-fotograaf
Een nieuw creatieproces! Bekijk de video (zet NL-ondertiteling aan) en laat u inspireren door de samenwerking tussen Tac O Tac en kunstenares Sophia Rein. Samen maken zij van verbeelding werkelijkheid. Bekijk de video en laat u inspireren