Organisaties en merken in de detailhandel zetten de kracht van print steeds vaker in om de verkoop te stimuleren. Calico Jack is een goed voorbeeld van hoe hoogwaardig printwerk de emotionele impact kan verhogen en producten en merken kan versterken.

De modezaak zorgt ook voor een continu nieuwe 'look & feel' dankzij de fotowand met magnetische posters waarbij de foto's eenvoudig kunnen worden verwisseld. Alle toepassingen worden geprint op de Colorado roll-to-roll- en Arizona-flatbedprinters.

"DE ROL VAN PRINT BINNEN ONZE CONCEPTEN, IS HET VERHEFFEN VAN HET PRODUCT EN HET ZORGEN VOOR EXTRA EMOTIE."

Rolph Van Heyster | Co-founder & creative director van Calico Jack

Een boeiende winkelervaring!

Bekijk de video en ontdek hoe Calico Jack en Canon samenwerken om print op een emotionele manier naar de klant te brengen.

Bekijk de video en laat u inspireren

Organisaties en merken in de detailhandel zetten de kracht van print steeds vaker in om de verkoop te stimuleren. Calico Jack is een goed voorbeeld van hoe hoogwaardig printwerk de emotionele impact kan verhogen en producten en merken kan versterken. De modezaak zorgt ook voor een continu nieuwe 'look & feel' dankzij de fotowand met magnetische posters waarbij de foto's eenvoudig kunnen worden verwisseld. Alle toepassingen worden geprint op de Colorado roll-to-roll- en Arizona-flatbedprinters."DE ROL VAN PRINT BINNEN ONZE CONCEPTEN, IS HET VERHEFFEN VAN HET PRODUCT EN HET ZORGEN VOOR EXTRA EMOTIE." Rolph Van Heyster | Co-founder & creative director van Calico JackEen boeiende winkelervaring!Bekijk de video en ontdek hoe Calico Jack en Canon samenwerken om print op een emotionele manier naar de klant te brengen.Bekijk de video en laat u inspireren