De Fusion Maker is het instapmodel van Epilog Laser; ontworpen voor hobbyisten, scholen en startende bedrijven. De lasermachine is beschikbaar met een CO2 laserbron, waarmee er verschillende materialen gesneden en/of gegraveerd kunnen worden, wat dit model een zeer veelzijdige machine maakt. Ondanks dat de Fusion Maker lager geprijsd is, is het volledig uitgerust met o.a. het IRISTM-camerapositioneringssysteem, auto focus, touchscreen en kunt u kiezen voor de optionele rondgraveermodule of een verrijdbaar onderstel. Met een graveersnelheid van 1,5 m/s creëert u de meest gedetailleerde gravures en snijdt u haarscherp door hout, acrylaat, papier, textiel en nog veel meer.

Uniek voor een hobby model is het IRISTM-camerapositioneringssysteem. Het camerasysteem scant het totale werkoppervlak en geeft een real-time beeld van uw materiaal. Hierdoor kunt u de ontwerpen zichtbaar op het beeldscherm snel positioneren, bewerken, dupliceren en schalen op uw product. Doordat er nauwkeuriger gewerkt kan worden is het makkelijker te positioneren en eenvoudiger om het complete materiaal te benutten. Het model is beschikbaar in 30 of 40 watt CO2 en heeft een werkoppvervlak van 610 x 305 x 178 mm. Door de hoogwaardige metaal/keramische laserbuis kunt u haarscherp graveren tot maar liefst 1200 dpi.

Benieuwd hoe het is om te werken met de Fusion Maker? Vraag nu de brochure aan voor meer informatie of maak een afspraak voor een live demonstratie bij u op locatie. Ga naar www.epiloglaser.be of bel +31 30 760 2998.

De Fusion Maker is het instapmodel van Epilog Laser; ontworpen voor hobbyisten, scholen en startende bedrijven. De lasermachine is beschikbaar met een CO2 laserbron, waarmee er verschillende materialen gesneden en/of gegraveerd kunnen worden, wat dit model een zeer veelzijdige machine maakt. Ondanks dat de Fusion Maker lager geprijsd is, is het volledig uitgerust met o.a. het IRISTM-camerapositioneringssysteem, auto focus, touchscreen en kunt u kiezen voor de optionele rondgraveermodule of een verrijdbaar onderstel. Met een graveersnelheid van 1,5 m/s creëert u de meest gedetailleerde gravures en snijdt u haarscherp door hout, acrylaat, papier, textiel en nog veel meer.Uniek voor een hobby model is het IRISTM-camerapositioneringssysteem. Het camerasysteem scant het totale werkoppervlak en geeft een real-time beeld van uw materiaal. Hierdoor kunt u de ontwerpen zichtbaar op het beeldscherm snel positioneren, bewerken, dupliceren en schalen op uw product. Doordat er nauwkeuriger gewerkt kan worden is het makkelijker te positioneren en eenvoudiger om het complete materiaal te benutten. Het model is beschikbaar in 30 of 40 watt CO2 en heeft een werkoppvervlak van 610 x 305 x 178 mm. Door de hoogwaardige metaal/keramische laserbuis kunt u haarscherp graveren tot maar liefst 1200 dpi. Benieuwd hoe het is om te werken met de Fusion Maker? Vraag nu de brochure aan voor meer informatie of maak een afspraak voor een live demonstratie bij u op locatie. Ga naar www.epiloglaser.be of bel +31 30 760 2998.