# SYSTEM

Tijdens een hands-on workshop kan u aan de slag met de beMatrix producten, om een eenvoudige, maar tot in de puntjes afgewerkte stand in elkaar te steken. Je hebt daar geen ervaring voor nodig.

# PRINT

Printolia toont hoe je een presentatiewand of stand kan afwerken met duurzame en opvallende materialen waarop je boodschap wordt geprint, zodat je dè eye-catcher van het event of van de beurshal wordt.

Printolia toont ook exclusief het effect van digitaal op groot formaat geprinte neon kleuren!

# VIDEO

Als kers op de taart voegen we er wat beweging en extra stopping power aan toe dankzij video op LEDskin®-tegels met de bijhorende expertise van AS Technology

Dit gratis event vindt plaats in de gebouwen van Printolia (Kalkoven 1, 1820 Melsbroek). We organiseren 2 sessies op 8 juni 2023.

De sessies lopen van 10u00 tot 13u00 en van 12.30u tot 16u00. Naast de inspirerende workshop is er een netwerkmoment voorzien.

Tijdens de lunch kan u genieten van een "De wereld op een krokante (vlees-vis-veggie) bun"

Schrijf je snel in via : https://connect.bematrix.com/nl/total-event-solution

# SYSTEMTijdens een hands-on workshop kan u aan de slag met de beMatrix producten, om een eenvoudige, maar tot in de puntjes afgewerkte stand in elkaar te steken. Je hebt daar geen ervaring voor nodig.# PRINTPrintolia toont hoe je een presentatiewand of stand kan afwerken met duurzame en opvallende materialen waarop je boodschap wordt geprint, zodat je dè eye-catcher van het event of van de beurshal wordt.Printolia toont ook exclusief het effect van digitaal op groot formaat geprinte neon kleuren!# VIDEOAls kers op de taart voegen we er wat beweging en extra stopping power aan toe dankzij video op LEDskin®-tegels met de bijhorende expertise van AS TechnologyDit gratis event vindt plaats in de gebouwen van Printolia (Kalkoven 1, 1820 Melsbroek). We organiseren 2 sessies op 8 juni 2023.De sessies lopen van 10u00 tot 13u00 en van 12.30u tot 16u00. Naast de inspirerende workshop is er een netwerkmoment voorzien. Tijdens de lunch kan u genieten van een "De wereld op een krokante (vlees-vis-veggie) bun"Schrijf je snel in via : https://connect.bematrix.com/nl/total-event-solution