De SMART®-X plaat met een kern van vrij geschuimd polystyreen en harde toplagen uit massief polystyreen (HIPS) is uniek op de markt. Om optimale drukresultaten te bekomen is de toplaag nog verder verfijnd en voorzien van een éénzijdige beschermfolie.

Door het lage gewicht, de uitzonderlijke stijfheid en vlakligging, is SMART®-X ideaal voor groot formaat signalisatie. Op aanvraag is SMART®-X beschikbaar op 2 m breedte. Bestand tegen weersinvloeden waaronder UV en vochtigheid, is de plaat geschikt voor buitentoepassingen tot 2 jaar. Daarnaast is ze volledig recycleerbaar en biedt ze een antwoord op de vraag naar ecologische materialen. Meer weten? Just ask Antalis op +32 (0)2 451 12 00 of via viscom@antalis.be.

De SMART®-X plaat met een kern van vrij geschuimd polystyreen en harde toplagen uit massief polystyreen (HIPS) is uniek op de markt. Om optimale drukresultaten te bekomen is de toplaag nog verder verfijnd en voorzien van een éénzijdige beschermfolie.Door het lage gewicht, de uitzonderlijke stijfheid en vlakligging, is SMART®-X ideaal voor groot formaat signalisatie. Op aanvraag is SMART®-X beschikbaar op 2 m breedte. Bestand tegen weersinvloeden waaronder UV en vochtigheid, is de plaat geschikt voor buitentoepassingen tot 2 jaar. Daarnaast is ze volledig recycleerbaar en biedt ze een antwoord op de vraag naar ecologische materialen. Meer weten? Just ask Antalis op +32 (0)2 451 12 00 of via viscom@antalis.be.