Om hun verpakkingsproces te digitaliseren, investeerde Intrapec Group in de Arizona-flatbedprinter 2300-serie. Dankzij de nieuwste digitale technologieën versnelt de organisatie haar productieproces en verbetert tegelijkertijd de kwaliteit van haar producten.

De digitalisering van het verpakkingsproces heeft Intrapec Group in staat gesteld om onder andere ook prototypes en gepersonaliseerde verpakkingen te maken. Dit biedt de organisatie niet alleen meer flexibiliteit en efficiëntie, maar stelt haar ook in staat om beter in te spelen op de behoeften van haar klanten.

"DE TREND IN DE VERPAKKINGSINDUSTRIE IS DAT VERPAKKINGEN STEEDS PERSOONLIJKER WORDEN." Paul de Lange | CEO van Intrapec Group

Het tijdperk van digitale verpakkingenBekijk de video (zet NL-ondertiteling aan) en ontdek hoe Intrapec Group gebruik maakt van een digitale verpakkingstechnologie om hun klanten te voorzien van meer gepersonaliseerde en op maat gemaakte verpakkingen.

Om hun verpakkingsproces te digitaliseren, investeerde Intrapec Group in de Arizona-flatbedprinter 2300-serie. Dankzij de nieuwste digitale technologieën versnelt de organisatie haar productieproces en verbetert tegelijkertijd de kwaliteit van haar producten. De digitalisering van het verpakkingsproces heeft Intrapec Group in staat gesteld om onder andere ook prototypes en gepersonaliseerde verpakkingen te maken. Dit biedt de organisatie niet alleen meer flexibiliteit en efficiëntie, maar stelt haar ook in staat om beter in te spelen op de behoeften van haar klanten. "DE TREND IN DE VERPAKKINGSINDUSTRIE IS DAT VERPAKKINGEN STEEDS PERSOONLIJKER WORDEN." Paul de Lange | CEO van Intrapec GroupHet tijdperk van digitale verpakkingenBekijk de video (zet NL-ondertiteling aan) en ontdek hoe Intrapec Group gebruik maakt van een digitale verpakkingstechnologie om hun klanten te voorzien van meer gepersonaliseerde en op maat gemaakte verpakkingen.