Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign: u komt toch ook?!

Volgende week dinsdag is het zover! Dan opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Deze tweejaarlijkse beurscombinatie vormt in Nederland het enige moment dat de gehele grafische en signindustrie bij elkaar komt. Beide branches, zowel grafisch als sign, zijn goed vertegenwoordigd. Voor deze editie op 14, 15 en 16 maart is flink geïnvesteerd in kwaliteit: een adviescommissie met experts is nauw betrokken bij de beurs, het kennisprogramma is uitgebreid en er is meer aandacht voor interactie en innovatie door de introductie van een Must-See route.

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign: u komt toch ook?!

© .

Door deze vernieuwingen blijven Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign zich onderscheiden in de branche. "Wat maakt dit evenement zo bijzonder? Het is dé unieke gelegenheid om machines en materialen drie dagen lang in één ruimte te zien, te voelen en te bespreken", zegt De Bruijn, beursadviseur van Evenementenhal. "Een rondgang langs exposanten leert dat er flink gehandeld wordt. Veel bezoekers nemen de gelegenheid om op de vakbeurs de order voor een investering of materiaalcontract af te sluiten. Het is dan ook het enige moment in twee jaar dat de gehele grafische- en signindustrie bij elkaar komt."

Als brancheprofessional kun je dit moment niet missen. Bestel daarom snel kosteloos uw e-tickets en kom op 14, 15 of 16 maart naar Evenementenhal Gorinchem. U kunt uzelf via www.evenementenhal.nl/grafischsign-go gratis registreren voor e-tickets. Meer informatie over de beurzen: www.evenementenhal.nl/grafisch en www.evenementenhal.nl/sign.