Al 60 jaar zet Egberghs de lijnen uit in de grafische sector. Met een uitgebalanceerde mix van print en nieuwe media helpen ze klanten om een hogere respons te halen met gepersonaliseerde communicatie.

Egberghs wist dat de interne organisatie perfect op punt moest staan om orders voor klanten optimaal te verwerken en aanvragen snel en foutloos te berekenen. Geen simpele opdracht als je dagelijks een veelheid aan klanten en complexe orders moet beheren. Gelukkig zijn daar goede hulpmiddelen voor. Ontdek hier welke tools Egberghs inzet om een duurzame en rendabele band op te bouwen met hun klanten.

Al 60 jaar zet Egberghs de lijnen uit in de grafische sector. Met een uitgebalanceerde mix van print en nieuwe media helpen ze klanten om een hogere respons te halen met gepersonaliseerde communicatie.Egberghs wist dat de interne organisatie perfect op punt moest staan om orders voor klanten optimaal te verwerken en aanvragen snel en foutloos te berekenen. Geen simpele opdracht als je dagelijks een veelheid aan klanten en complexe orders moet beheren. Gelukkig zijn daar goede hulpmiddelen voor. Ontdek hier welke tools Egberghs inzet om een duurzame en rendabele band op te bouwen met hun klanten.