Dankzij een doordachte investeringspolitiek in hoogtechnologische productietools, slagen ze er in een om telkens opnieuw tegemoet te komen aan de gewijzigde behoeften vanuit de markt.

Met de HP Latex 3500, het eerste toestel in België, kiezen ze voor een grotere media compatibiliteit, een milieuvriendelijk productieproces en de garanties van het 3M Match Component Systems. Door de hoge printsnelheden en de verwerking van rollen tot 400 kg, is deze printer tevens geschikt om grote printvolumes te realiseren. Hecht Zebra koos voor een samenwerking met Nautasign omwille van diens kennis en schaalgrootte, een vereiste om als gelijkgestemde partners dergelijk groeitraject tot een goed einde te kunnen brengen.

Dankzij een doordachte investeringspolitiek in hoogtechnologische productietools, slagen ze er in een om telkens opnieuw tegemoet te komen aan de gewijzigde behoeften vanuit de markt. Met de HP Latex 3500, het eerste toestel in België, kiezen ze voor een grotere media compatibiliteit, een milieuvriendelijk productieproces en de garanties van het 3M Match Component Systems. Door de hoge printsnelheden en de verwerking van rollen tot 400 kg, is deze printer tevens geschikt om grote printvolumes te realiseren. Hecht Zebra koos voor een samenwerking met Nautasign omwille van diens kennis en schaalgrootte, een vereiste om als gelijkgestemde partners dergelijk groeitraject tot een goed einde te kunnen brengen.