Een namiddag met veel netwerking, lekker eten en drinken maar vooral heel veel goede content en dito sprekers.

Druktechnologie verandert aan een razendsnel tempo. Nieuwe businessmodellen in print vragen flexibiliteit op vlak van procesoptimalisatie. De digitalisatie op de werkvloer en bij het uitwisselen van gegevens tussen drukkerij en klant vraagt extra aandacht op vlak van cybersecurity en de sanitaire crisissen van het afgelopen anderhalf jaar maken duidelijk dat duurzaamheidsbeloftes en -plannen radicaal dienen uitgevoerd te worden.

Onze high tech grafische maakindustrie heeft daarom nood aan nieuwe en frisse ideeën die moeten geleverd worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!

Meer info en inschrijven: https://www.vigc.be/het-congres/

Een namiddag met veel netwerking, lekker eten en drinken maar vooral heel veel goede content en dito sprekers. Druktechnologie verandert aan een razendsnel tempo. Nieuwe businessmodellen in print vragen flexibiliteit op vlak van procesoptimalisatie. De digitalisatie op de werkvloer en bij het uitwisselen van gegevens tussen drukkerij en klant vraagt extra aandacht op vlak van cybersecurity en de sanitaire crisissen van het afgelopen anderhalf jaar maken duidelijk dat duurzaamheidsbeloftes en -plannen radicaal dienen uitgevoerd te worden.Onze high tech grafische maakindustrie heeft daarom nood aan nieuwe en frisse ideeën die moeten geleverd worden door kwalitatieve en gemotiveerde medewerkers met een liefde voor technologie, inkt, papier, karton en andere substraten!Meer info en inschrijven: https://www.vigc.be/het-congres/