MultiPress staat al bekend voor zijn uiterst krachtige calculatiemotor waarin alle gangbare productietechnieken voor sign- en largeformatproductie zijn opgenomen. Ook alle mogelijke confectiemethoden en kapvorminformatie worden meegenomen in de uiteindelijke prijscalculatie van MultiPress. Recent werden daarnaast de calculaties van snij- en freesmachines toegevoegd.

MultiPress heeft een rijke database met informatie over verschillende merken en types snijtafels en houdt ook rekening met het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de afwerking. MultiPress berekent exact de verwerkingssnelheid voor elke opdracht.

Ben je aanwezig op FESPA 2021 (Amsterdam)? Kom dan naar stand 1F29 in Hal 1 voor een gerichte MultiPress demonstratie.

MultiPress staat al bekend voor zijn uiterst krachtige calculatiemotor waarin alle gangbare productietechnieken voor sign- en largeformatproductie zijn opgenomen. Ook alle mogelijke confectiemethoden en kapvorminformatie worden meegenomen in de uiteindelijke prijscalculatie van MultiPress. Recent werden daarnaast de calculaties van snij- en freesmachines toegevoegd.MultiPress heeft een rijke database met informatie over verschillende merken en types snijtafels en houdt ook rekening met het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de afwerking. MultiPress berekent exact de verwerkingssnelheid voor elke opdracht.Ben je aanwezig op FESPA 2021 (Amsterdam)? Kom dan naar stand 1F29 in Hal 1 voor een gerichte MultiPress demonstratie.