Door het gebrek aan kleur in het interieur komen de gerechten echt tot leven. Dit zijn tenslotte de sterren van de show.

Elke muur en elk detail van het 2D-restaurant geeft een futuristische en optische illusie. Het artwork is zo levensecht, dat je een aantal keer moet kijken om te onderscheiden welke elementen echt zijn en welke niet. Het is een ervaring die u van de realiteit naar een wereld vol kunst en fantasie brengt. Eet smakelijk.

Print brengt creativiteit tot leven!

Laat u inspireren in de video die we van 'the making of' gemaakt hebben of loop tijdens een bezoek aan Amsterdam eens bij Vegan Junk Food Bar binnen en ervaar het zelf!

Bekijk de video van dit unieke concept!

Door het gebrek aan kleur in het interieur komen de gerechten echt tot leven. Dit zijn tenslotte de sterren van de show.Elke muur en elk detail van het 2D-restaurant geeft een futuristische en optische illusie. Het artwork is zo levensecht, dat je een aantal keer moet kijken om te onderscheiden welke elementen echt zijn en welke niet. Het is een ervaring die u van de realiteit naar een wereld vol kunst en fantasie brengt. Eet smakelijk.Print brengt creativiteit tot leven!Laat u inspireren in de video die we van 'the making of' gemaakt hebben of loop tijdens een bezoek aan Amsterdam eens bij Vegan Junk Food Bar binnen en ervaar het zelf!Bekijk de video van dit unieke concept!