Laten we de grootste impact maken.

Voor ons betekent dit dat wij plastic dat in zee dreigde te belanden omzetten in technologie en zorgen dat het ten goede komt aan lokale gemeenschappen. Dit allemaal en nog veel meer.

Voor u betekent dit dat u weet dat u een duurzame en verantwoordelijke drukker bent, en een drukker op wie uw klanten kunnen rekenen om hun ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken.

Dus laten we kiezen voor verandering. Niet meer onbewust printen.

Dit jaar ligt de focus van HP op de 'Beyond Expectation' FESPA-stand op duurzame impact en hoe printserviceproviders nieuwe niveaus van duurzaamheid kunnen bereiken met de nieuwste grootformaattechnologie - of dat nu is via HP's nieuwste digitale printers, overschakelen op watergebaseerde Latexinkt die wordt geleverd in HP's EcoCarton-kartonnen cartridges, of manieren vinden om meer materialen te recyclen via programma's zoals HP Planet Partners.

De HP-stand zal ook de onlangs aangekondigde HP Latex 2700-printer bevatten, met mogelijkheden voor witte inkt, evenals een mixed reality-ervaring met behulp van Microsoft HoloLens, die zal laten zien hoe gebruikers kunnen omgaan met de functies van de Latex 2700.

Naast de nieuwste Latex-printer vinden bezoekers aan de HP-stand ook de Latex 800W met een 64'-snijplotter, de Latex R2000 Plus, de Stitch S1000 met een hittepers en de PWXL Pro met een stapelaar. Plus HP's nieuwe Professional Print Service Plans - een portfolio van service- en softwareoplossingen die zijn toegesneden op zakelijke behoeften, waaronder programma's zoals HP Print Beat waarmee PSP's hun printproductie op afstand kunnen monitoren; en HP Learn, de kennishub die gratis premium training biedt om de PSP-productiviteit te maximaliseren.

Hopelijk tot snel!

Boek uw HP Experience

Laten we de grootste impact maken.Voor ons betekent dit dat wij plastic dat in zee dreigde te belanden omzetten in technologie en zorgen dat het ten goede komt aan lokale gemeenschappen. Dit allemaal en nog veel meer.Voor u betekent dit dat u weet dat u een duurzame en verantwoordelijke drukker bent, en een drukker op wie uw klanten kunnen rekenen om hun ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken.Dus laten we kiezen voor verandering. Niet meer onbewust printen. Dit jaar ligt de focus van HP op de 'Beyond Expectation' FESPA-stand op duurzame impact en hoe printserviceproviders nieuwe niveaus van duurzaamheid kunnen bereiken met de nieuwste grootformaattechnologie - of dat nu is via HP's nieuwste digitale printers, overschakelen op watergebaseerde Latexinkt die wordt geleverd in HP's EcoCarton-kartonnen cartridges, of manieren vinden om meer materialen te recyclen via programma's zoals HP Planet Partners.De HP-stand zal ook de onlangs aangekondigde HP Latex 2700-printer bevatten, met mogelijkheden voor witte inkt, evenals een mixed reality-ervaring met behulp van Microsoft HoloLens, die zal laten zien hoe gebruikers kunnen omgaan met de functies van de Latex 2700.Naast de nieuwste Latex-printer vinden bezoekers aan de HP-stand ook de Latex 800W met een 64'-snijplotter, de Latex R2000 Plus, de Stitch S1000 met een hittepers en de PWXL Pro met een stapelaar. Plus HP's nieuwe Professional Print Service Plans - een portfolio van service- en softwareoplossingen die zijn toegesneden op zakelijke behoeften, waaronder programma's zoals HP Print Beat waarmee PSP's hun printproductie op afstand kunnen monitoren; en HP Learn, de kennishub die gratis premium training biedt om de PSP-productiviteit te maximaliseren.Hopelijk tot snel!Boek uw HP Experience