Als lid van de Ghent Workgroup, werkt Igepa mee aan de nieuwe standaarden voor zowel het Sign & Display segment als voor kartonnage, vellen- en rotatiedrukwerk. Dit stelt Igepa in een bevoorrechte positie om klanten optimaal te informeren en te adviseren naar de toekomst toe.

En dat Igepa zich kost nog moeite spaart om aan haar producten en technologieën die beduidende meerwaarde te koppelen, was recentelijk weer duidelijk; Onlangs organiseerde Igepa alweer een succesvol webinar waarvoor klanten zich gratis konden inschrijven en waarbij de nieuwe standaard adequaat en to the point werd toegelicht.

Meer info of details over deze gloednieuwe standaard?

Contacteer Koen Degrande - kdegrande@igepa.be

Klik op de link voor de officiële press release van de nieuwe standaard:

http://www.igepa.be/sites/default/files/basic-files/pressreleasegwgnieuwespecificatiesd02.2020nl.pdf

Als lid van de Ghent Workgroup, werkt Igepa mee aan de nieuwe standaarden voor zowel het Sign & Display segment als voor kartonnage, vellen- en rotatiedrukwerk. Dit stelt Igepa in een bevoorrechte positie om klanten optimaal te informeren en te adviseren naar de toekomst toe. En dat Igepa zich kost nog moeite spaart om aan haar producten en technologieën die beduidende meerwaarde te koppelen, was recentelijk weer duidelijk; Onlangs organiseerde Igepa alweer een succesvol webinar waarvoor klanten zich gratis konden inschrijven en waarbij de nieuwe standaard adequaat en to the point werd toegelicht. Meer info of details over deze gloednieuwe standaard? Contacteer Koen Degrande - kdegrande@igepa.beKlik op de link voor de officiële press release van de nieuwe standaard: http://www.igepa.be/sites/default/files/basic-files/pressreleasegwgnieuwespecificatiesd02.2020nl.pdf