Dankzij de hoge opaciteit van de film is een grijze lijmlaag overbodig. U verkrijgt steeds een krachtige print en een goede dekking van de ondergrond waarop u kleeft.

De uitzonderlijk kwalitatief hoogstaande backing zorgt enerzijds voor een perfecte stabiliteit tijdens het printen, ongeacht de printtechnologie. Anderzijds zorgt deze voor een vlotte verwijdering van de drager (backing) tijdens het aanbrengen van de folie.

Meer info? Ontdek hier de Decal monomere folie.

Decal polymere printfolie is de meest hoogwaardige folie voor middellange tot lange termijn toepassingen (van 5 tot 7 jaar). Deze printfolie heeft een stevige kleefkracht door het gebruik van UV-lijm en is geschikt voor elke toepassing.

UV-lijm is een nieuwe, revolutionaire lijmsoort met een hoge kleefkracht en hoge transparantie. Door de hoge kleefkracht en smeuïge lijmlaag kan de folie op verschillende ondergronden worden aangebracht.

Meer info? Ontdek hier de Decal polymere folie.

Contacteer ons voor meer info: sign@igepa.be

Dankzij de hoge opaciteit van de film is een grijze lijmlaag overbodig. U verkrijgt steeds een krachtige print en een goede dekking van de ondergrond waarop u kleeft.De uitzonderlijk kwalitatief hoogstaande backing zorgt enerzijds voor een perfecte stabiliteit tijdens het printen, ongeacht de printtechnologie. Anderzijds zorgt deze voor een vlotte verwijdering van de drager (backing) tijdens het aanbrengen van de folie.Meer info? Ontdek hier de Decal monomere folie.Decal polymere printfolie is de meest hoogwaardige folie voor middellange tot lange termijn toepassingen (van 5 tot 7 jaar). Deze printfolie heeft een stevige kleefkracht door het gebruik van UV-lijm en is geschikt voor elke toepassing.UV-lijm is een nieuwe, revolutionaire lijmsoort met een hoge kleefkracht en hoge transparantie. Door de hoge kleefkracht en smeuïge lijmlaag kan de folie op verschillende ondergronden worden aangebracht.Meer info? Ontdek hier de Decal polymere folie.Contacteer ons voor meer info: sign@igepa.be