Igepa staat voor sterke knowhow, stevig uitgebouwde logistiek en een grondig onderlegde equipe techniekers voor een perfecte service na verkoop. Bovendien is Igepa erkend opleidingsverstrekker waardoor klanten via de KMO klantenportefeuille tal van mogelijke opleidingen kunnen genieten.

Tijdens Sign2com kan u kennis maken met een aantal stevige primeurs van Igepa's premium partners Mimaki en Agfa:

  • Mimaki UCJV 300-75: UV LED technologie die kan printen en snijden in één. Laat u overtuigen tijdens onze demosessies!
  • Mimaki CJV 150-130 : creativiteit en veelvuldigheid troef. Solvent printer; printen en snijden en dit aan een hoge afdruksnelheid en met sterke printkwaliteit.
  • Anapurna H1650i LED voor onbeperkte printlengte en schitterende kleuren met minder inkt en met als grootste differentiator de mogelijkheid om de printer aan te sturen vanuit Asanti.

En er is meer! Tal van nieuwe media met bedrukte voorbeelden liggen voor u klaar! Bezoek ons tijdens Sign2com van 16 tot 18 september 2018, stand 4125. Registreer u vooraf op www.sign2com.com met code 50049 voor een gratis bezoek! Meer info op www.igepa.be.

Igepa investeert fors in de Viscom-markt

De markt van visuele communicatie is voor Igepa een strategische groeimarkt. Zoals in de grafische markt streeft Igepa ook hier naar marktleiderschap door middel van interne groei en overnames. Er werd dit jaar zwaar geïnvesteerd in de service voor viscom-klanten: nieuwe machines voor het versnijden van rollen, nieuwe, speciale vrachtwagens voor het transport en afleveren van grote platen en een uitbreiding van het gamma in onze magazijnen. Een totaal investeringsprogramma van 300.000 € werd uitgevoerd.

Igepa staat voor sterke knowhow, stevig uitgebouwde logistiek en een grondig onderlegde equipe techniekers voor een perfecte service na verkoop. Bovendien is Igepa erkend opleidingsverstrekker waardoor klanten via de KMO klantenportefeuille tal van mogelijke opleidingen kunnen genieten. Tijdens Sign2com kan u kennis maken met een aantal stevige primeurs van Igepa's premium partners Mimaki en Agfa: En er is meer! Tal van nieuwe media met bedrukte voorbeelden liggen voor u klaar! Bezoek ons tijdens Sign2com van 16 tot 18 september 2018, stand 4125. Registreer u vooraf op www.sign2com.com met code 50049 voor een gratis bezoek! Meer info op www.igepa.be. Igepa investeert fors in de Viscom-marktDe markt van visuele communicatie is voor Igepa een strategische groeimarkt. Zoals in de grafische markt streeft Igepa ook hier naar marktleiderschap door middel van interne groei en overnames. Er werd dit jaar zwaar geïnvesteerd in de service voor viscom-klanten: nieuwe machines voor het versnijden van rollen, nieuwe, speciale vrachtwagens voor het transport en afleveren van grote platen en een uitbreiding van het gamma in onze magazijnen. Een totaal investeringsprogramma van 300.000 € werd uitgevoerd.