Nog nooit was de vraag zo groot naar gepersonaliseerde voorgesneden hoogwaardige golf- en vouwkartonnen verpakkingen. Een tendens die Igepa niet alleen bij haar bestaande klanten oppikte maar die ook bij industriële afnemers en logistieke toeleveranciers de neuzen in dezelfde richting zet. Igepa is er zich in de keuze van haar printsystemen ook van bewust dat klanten heel veeleisend zijn als het gaat over kwaliteit, robuustheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

3 nieuwe toppers:

  • Multi+ voor het beprinten van dozen: vlakbed printer is geschikt voor een snelle en makkelijke full color beprinting van gepersonaliseerde dozen in karton.
  • Atom+ en ANT+ voor het printen en afwerken van al uw labels : Compacte digitale labelprinter en label cutter voor professionele labels. Een unicum in haar segment!

Igepa gelooft heel sterk in deze nieuwe machines, die we ongetwijfeld in de toekomst vaak zullen zien opduiken. Dankzij een jarenlange ervaring en expertise kan Igepa bogen op een uitgebreide technische bagage van diverse printsystemen. En daar houdt het niet bij op, want ook installatie, toebehoren en onbeperkte support horen erbij!

Meer info op www.sagam.be of contacteer Jürgen Latte, 0497/473.388 - jlatte@igepa.be of Piet Sustronck, 0495/212.308 psustronck@igepa.be

Nog nooit was de vraag zo groot naar gepersonaliseerde voorgesneden hoogwaardige golf- en vouwkartonnen verpakkingen. Een tendens die Igepa niet alleen bij haar bestaande klanten oppikte maar die ook bij industriële afnemers en logistieke toeleveranciers de neuzen in dezelfde richting zet. Igepa is er zich in de keuze van haar printsystemen ook van bewust dat klanten heel veeleisend zijn als het gaat over kwaliteit, robuustheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.3 nieuwe toppers: Igepa gelooft heel sterk in deze nieuwe machines, die we ongetwijfeld in de toekomst vaak zullen zien opduiken. Dankzij een jarenlange ervaring en expertise kan Igepa bogen op een uitgebreide technische bagage van diverse printsystemen. En daar houdt het niet bij op, want ook installatie, toebehoren en onbeperkte support horen erbij!Meer info op www.sagam.be of contacteer Jürgen Latte, 0497/473.388 - jlatte@igepa.be of Piet Sustronck, 0495/212.308 psustronck@igepa.be