Bovendien bevat dit gamma inbraak en vandalisme werende folies die beschikbaar zijn in verschillende formaten. En er is nog meer! Met Haverkamp biedt Igepa u een assortiment zonwerende folies (zowel warmte als uv-werend). Met de uitbreiding van dit gamma maakt Igepa zich sterk u enerzijds een nog completer gamma te kunnen aanbieden en anderzijds een blijvende kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen garanderen.

Meer vernemen over de technische specificaties, afmetingen en toepassingsbereik, contacteer uw vertegenwoordiger of onze commerciële binnendienst op 09/325.45.58 of sign@igepa.be.

Bovendien bevat dit gamma inbraak en vandalisme werende folies die beschikbaar zijn in verschillende formaten. En er is nog meer! Met Haverkamp biedt Igepa u een assortiment zonwerende folies (zowel warmte als uv-werend). Met de uitbreiding van dit gamma maakt Igepa zich sterk u enerzijds een nog completer gamma te kunnen aanbieden en anderzijds een blijvende kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen garanderen. Meer vernemen over de technische specificaties, afmetingen en toepassingsbereik, contacteer uw vertegenwoordiger of onze commerciële binnendienst op 09/325.45.58 of sign@igepa.be.