Binnen de afdeling Sign & Display pleit Igepa voor een complete verpakking van de plaatmaterialen. De platen worden volledig verpakt in karton en afhankelijk van de grootte van de bestelling worden deze op speciaal uitgeruste karren of speciaal ontworpen pallets vervoerd. Deze speciaal ontworpen pallets brengen een extra kost met zich mee en in functie van een kostenoptimalisatie rekent Igepa op jullie medewerking. Igepa levert haar bestellingen op deze pallets en wenst, via een kosteloze ophaling, deze pallets opnieuw te integreren in het logistiek proces. Op die manier krijgen deze pallets een tweede leven en bouwt Igepa aan een duurzame toekomst.

Praktisch volstaat het om een e-mailtje te sturen naar returnyourpallets@igepa.be en binnen de 24u ontvangt u een antwoord met de timing waarop wij de pallets komen ophalen. Dank om de pallets wat te verzamelen zodat de ophaling vlot kan gebeuren.

Binnen de afdeling Sign & Display pleit Igepa voor een complete verpakking van de plaatmaterialen. De platen worden volledig verpakt in karton en afhankelijk van de grootte van de bestelling worden deze op speciaal uitgeruste karren of speciaal ontworpen pallets vervoerd. Deze speciaal ontworpen pallets brengen een extra kost met zich mee en in functie van een kostenoptimalisatie rekent Igepa op jullie medewerking. Igepa levert haar bestellingen op deze pallets en wenst, via een kosteloze ophaling, deze pallets opnieuw te integreren in het logistiek proces. Op die manier krijgen deze pallets een tweede leven en bouwt Igepa aan een duurzame toekomst. Praktisch volstaat het om een e-mailtje te sturen naar returnyourpallets@igepa.be en binnen de 24u ontvangt u een antwoord met de timing waarop wij de pallets komen ophalen. Dank om de pallets wat te verzamelen zodat de ophaling vlot kan gebeuren.