De nieuwe GoTx 4190 een direct op textiel printer met hoge snelheid, een versnelde editie van de nog steeds veel gebruikte GoTx 2190, de textiel printers op een breedte van 190 cm hebben een uniek transport systeem waardoor u geen plakkende ondergronden e.d. nodig heeft. Met de nieuwe dubbele fixate unit heeft u met grote snelheid de definitieve fixatie uitstekend onder controle en is de stof met print was vast.

Of u nu stretch stof of gewoon bedlakens wilt printen, met de ultieme kleuren en de juist geselecteerde Pigment inkten kunt u de textiel wereld versteld laten staan.

Onze nieuwe QM8 DTG printer met 4 T-shirt houders print wel 300 T-Shirts per uur, als DTG hebben we de T-Shirt markt al verschillende keren verrast met onze diverse modellen, een uitstekende omgang met witte inkten, het WIMS syteem is ook hier van toepassing.

Wij laten ons model GoTx 4190 en de Fixatie unit op Heimtextil in Frankfurt zien.

Voor een demonstratie bent u altijd welkom in onze showroom waar alle printer modellen van ons staan.

PigmentInc BV,

Nederland

www.pigmentinc.com

De nieuwe GoTx 4190 een direct op textiel printer met hoge snelheid, een versnelde editie van de nog steeds veel gebruikte GoTx 2190, de textiel printers op een breedte van 190 cm hebben een uniek transport systeem waardoor u geen plakkende ondergronden e.d. nodig heeft. Met de nieuwe dubbele fixate unit heeft u met grote snelheid de definitieve fixatie uitstekend onder controle en is de stof met print was vast.Of u nu stretch stof of gewoon bedlakens wilt printen, met de ultieme kleuren en de juist geselecteerde Pigment inkten kunt u de textiel wereld versteld laten staan.Onze nieuwe QM8 DTG printer met 4 T-shirt houders print wel 300 T-Shirts per uur, als DTG hebben we de T-Shirt markt al verschillende keren verrast met onze diverse modellen, een uitstekende omgang met witte inkten, het WIMS syteem is ook hier van toepassing.Wij laten ons model GoTx 4190 en de Fixatie unit op Heimtextil in Frankfurt zien. Voor een demonstratie bent u altijd welkom in onze showroom waar alle printer modellen van ons staan.PigmentInc BV,Nederlandwww.pigmentinc.com