Compress iUV LED UV printers

De Compress iUV flatbed printers worden natuurlijk ook gedemonstreerd, deze met watergekoelde LED flatbed printers zijn in Nederlande en België nu al populair, vanwege hun snelheid, de nauwkeurigheid en vooral de flexibiliteit met een print hoogte van 30 cm.

De ThermTX kalander

Dit is een nieuwe serie kalanders voor het fixeren van stof, dit kan zowel Sublimatietransfer, Sublimatie direct of losse panden zijn. Natuurlijk kan ook de reeks natuurlijke stoffen geprint met pigment inkt worden gefixeerd. Het basismodel de 44" of 111 cm is een model wat gebruikt kan worden voor iedere 44"Epson, Mimaki, Mutoh en Roland. Na de zomer worden ook de bredere modellengeïntroduceerd.

De ThermTX 44" zal in de Benelux markt met een scherpe eindgebruikersprijs van ca. € 12.995,- geïntroduceerd worden. Na de Fespa wordt de ThermTX in Grootebroek voor test en demo doeleinden geplaatst, ukunt natuurlijk altijd een afspraak maken met AGA Print Solutions.

Voor deze ThermTX zijn dealer aanvragen welkom

DTG T-Shirt printers

Van het merk DTG wordt de nieuwste M6 printer die van naad tot naad kan printen zowelop donker als lichte T-shirt stoffen geïntroduceerd.Het wel meest bekende merk in DTG printerskomt uit Australië.

Voor meer informatie kunt u onze site bezoeken, www.agaprint.nl .

Diverse modellen en randapparatuur zullen op de stand worden gedemonstreerd, maak een afspraak en of kom langs.Hal 6, stand B 43

Compress iUV LED UV printersDe Compress iUV flatbed printers worden natuurlijk ook gedemonstreerd, deze met watergekoelde LED flatbed printers zijn in Nederlande en België nu al populair, vanwege hun snelheid, de nauwkeurigheid en vooral de flexibiliteit met een print hoogte van 30 cm.De ThermTX kalanderDit is een nieuwe serie kalanders voor het fixeren van stof, dit kan zowel Sublimatietransfer, Sublimatie direct of losse panden zijn. Natuurlijk kan ook de reeks natuurlijke stoffen geprint met pigment inkt worden gefixeerd. Het basismodel de 44" of 111 cm is een model wat gebruikt kan worden voor iedere 44"Epson, Mimaki, Mutoh en Roland. Na de zomer worden ook de bredere modellengeïntroduceerd. De ThermTX 44" zal in de Benelux markt met een scherpe eindgebruikersprijs van ca. € 12.995,- geïntroduceerd worden. Na de Fespa wordt de ThermTX in Grootebroek voor test en demo doeleinden geplaatst, ukunt natuurlijk altijd een afspraak maken met AGA Print Solutions.Voor deze ThermTX zijn dealer aanvragen welkomDTG T-Shirt printersVan het merk DTG wordt de nieuwste M6 printer die van naad tot naad kan printen zowelop donker als lichte T-shirt stoffen geïntroduceerd.Het wel meest bekende merk in DTG printerskomt uit Australië.Voor meer informatie kunt u onze site bezoeken, www.agaprint.nl .Diverse modellen en randapparatuur zullen op de stand worden gedemonstreerd, maak een afspraak en of kom langs.Hal 6, stand B 43