Het aanbod werd breder, maar ook intrinsiek groter. Want de corebusiness van het bedrijf uit Koksijde situeert zich nu voornamelijk rond large format-printing en belettering. Een hele stap in vergelijking met de oorspronkelijke offsetdrukkerij, opgericht door Frank en Dina Swertvaegher in 1982.

Maar ook achter de schermen had dit een grote impact. De backoffice was namelijk toe aan een ingrijpende update. Administratieve automatisatie en meer precies MultiPress kwam de rangen vervoegen. Hoe dat precies liep, hoort u van hun zoon, Kris.

Lees verder ...

Het aanbod werd breder, maar ook intrinsiek groter. Want de corebusiness van het bedrijf uit Koksijde situeert zich nu voornamelijk rond large format-printing en belettering. Een hele stap in vergelijking met de oorspronkelijke offsetdrukkerij, opgericht door Frank en Dina Swertvaegher in 1982.Maar ook achter de schermen had dit een grote impact. De backoffice was namelijk toe aan een ingrijpende update. Administratieve automatisatie en meer precies MultiPress kwam de rangen vervoegen. Hoe dat precies liep, hoort u van hun zoon, Kris.Lees verder ...