Jeroen De Cock is een gekend gezicht in de Vlaamse printsector: 17 jaar lang was hij actief bij De Vroede Enveloppen, een printproductiebedrijf in Nijlen. Als plant manager van het bedrijf bekleedde hij verschillende leidinggevende functies met focus op sales, e-commerce, finance, IT en marketing. In die rol deed hij meer dan 10 jaar ruime ervaring met de MultiPress-software op en bouwde hij een grondige kennis op van de noden en wensen van print MIS/ERP gebruikers.

Dirk Deroo, CEO van Dataline bevestigt: "Dankzij zijn grondige kennis van MultiPress en van de grafische industrie, is Jeroen zeer snel in staat om de groeiende behoeften aan MultiPress-functionaliteit te ondersteunen, zowel bij bestaande gebruikers als bij nieuwe klanten."

Lees meer over zijn rol bij Dataline op onze website!

Jeroen De Cock is een gekend gezicht in de Vlaamse printsector: 17 jaar lang was hij actief bij De Vroede Enveloppen, een printproductiebedrijf in Nijlen. Als plant manager van het bedrijf bekleedde hij verschillende leidinggevende functies met focus op sales, e-commerce, finance, IT en marketing. In die rol deed hij meer dan 10 jaar ruime ervaring met de MultiPress-software op en bouwde hij een grondige kennis op van de noden en wensen van print MIS/ERP gebruikers.Dirk Deroo, CEO van Dataline bevestigt: "Dankzij zijn grondige kennis van MultiPress en van de grafische industrie, is Jeroen zeer snel in staat om de groeiende behoeften aan MultiPress-functionaliteit te ondersteunen, zowel bij bestaande gebruikers als bij nieuwe klanten."Lees meer over zijn rol bij Dataline op onze website!