Persoonlijke uitnodiging voor de Epilog Laser open dag

Na een succesvolle editie van de Sign2Com in september krijgen wij veel vragen omtrent het lasergraveren en -snijden. Welke materialen zijn geschikt voor de laser? Kan ik zowel snijden als graveren met eenzelfde machine? Hoe werkt het nieuwe camerasysteem? Hoe lang gaat een lasersysteem mee? Wat is er nog meer benodigd bij de aanschaf?

Goed oriënteren

Een hoop vragen die belangrijk zijn om u goed te kunnen oriënteren. Daarom organiseren wij op 2, 3 en 4 februari een speciale open dag in het Biznis hotel in Lokeren (België). U bent van harte uitgenodigd voor deze persoonlijke open dag om kennis te maken met de nieuwste modellen van Epilog Laser. Komt u ook?

Een dag vol lasergraveren en snijden

Tijdens de open dag zijn er meerdere typen Epilog Lasers met verschillen laserbronnen en wattages beschikbaar. U bent als enige met onze adviseur aanwezig om alle antwoorden op uw vragen te krijgen. Er is gelegenheid om met verschillende materialen te werken en indien gewenst kunt u ook uw eigen materiaal meenemen. Om er zeker van te zijn dat we u goed kunnen informeren, werken we op afspraak van ongeveer een uur.

Komt u ook?

Meld u dan nu aan via de website, via e-mail naar markw@epiloglaser.com of telefonisch via +31 30 760 2998 en vermeld daarbij welke dag (2,3 of 4 februari) en tijdstip uw voorkeur heeft.

Wij kijken uit naar uw komst!

Epilog Laser, de marktleider en producent van CO2 en fiber lasergraveer, -snij, en -markeermachines, heeft onlangs een nieuw model toegevoegd aan de productlijn; de Fusion Edge. Met het populaire IRIS ™ -camerasysteem is dit het eerste hoge kwaliteit, professionele lasersysteem met camera technologie wat het creëren van signs zeer gemakkelijk maakt. Doordat er nauwkeuriger gewerkt kan worden verminderd het aantal test-rondes en materiaal verspilling. De Fusion Edge is beschikbaar in verschillende CO2 wattages voor het snijden en graveren van o.a. hout, acrylaat, karton, textiel of met een fiber laserbron voor het markeren van metaal.

www.epiloglaser.nl

Duwboot 1 | 3991 CD HOUTEN, NLD | +31 30 760 2998 | bv@epiloglaser.com

Persoonlijke uitnodiging voor de Epilog Laser open dagNa een succesvolle editie van de Sign2Com in september krijgen wij veel vragen omtrent het lasergraveren en -snijden. Welke materialen zijn geschikt voor de laser? Kan ik zowel snijden als graveren met eenzelfde machine? Hoe werkt het nieuwe camerasysteem? Hoe lang gaat een lasersysteem mee? Wat is er nog meer benodigd bij de aanschaf?Goed oriënterenEen hoop vragen die belangrijk zijn om u goed te kunnen oriënteren. Daarom organiseren wij op 2, 3 en 4 februari een speciale open dag in het Biznis hotel in Lokeren (België). U bent van harte uitgenodigd voor deze persoonlijke open dag om kennis te maken met de nieuwste modellen van Epilog Laser. Komt u ook?Een dag vol lasergraveren en snijdenTijdens de open dag zijn er meerdere typen Epilog Lasers met verschillen laserbronnen en wattages beschikbaar. U bent als enige met onze adviseur aanwezig om alle antwoorden op uw vragen te krijgen. Er is gelegenheid om met verschillende materialen te werken en indien gewenst kunt u ook uw eigen materiaal meenemen. Om er zeker van te zijn dat we u goed kunnen informeren, werken we op afspraak van ongeveer een uur. Komt u ook? Meld u dan nu aan via de website, via e-mail naar markw@epiloglaser.com of telefonisch via +31 30 760 2998 en vermeld daarbij welke dag (2,3 of 4 februari) en tijdstip uw voorkeur heeft. Wij kijken uit naar uw komst!Epilog Laser, de marktleider en producent van CO2 en fiber lasergraveer, -snij, en -markeermachines, heeft onlangs een nieuw model toegevoegd aan de productlijn; de Fusion Edge. Met het populaire IRIS ™ -camerasysteem is dit het eerste hoge kwaliteit, professionele lasersysteem met camera technologie wat het creëren van signs zeer gemakkelijk maakt. Doordat er nauwkeuriger gewerkt kan worden verminderd het aantal test-rondes en materiaal verspilling. De Fusion Edge is beschikbaar in verschillende CO2 wattages voor het snijden en graveren van o.a. hout, acrylaat, karton, textiel of met een fiber laserbron voor het markeren van metaal.www.epiloglaser.nlDuwboot 1 | 3991 CD HOUTEN, NLD | +31 30 760 2998 | bv@epiloglaser.com