Deze klassering is afgegeven door Wilhelm Imaging Research (WIR), het belangrijkste onafhankelijke laboratorium ter wereld voor het testen van de lichtechtheid van prints. Met deze inkten kunnen afdrukken worden geproduceerd die drie keer langzamer vervagen dan prints op zilverhalide papier met andere soorten fotografische inkt.

Niet-ingelijste prints op de nieuwste generatie Chromaluxe aluminium fotopanelen zijn veel stabieler en gaan veel langer mee dan prints op Kodak Endura of andere gangbare soorten zilverhalide papier, zelfs langer dan zilverhalide prints onder UV-absorberend acrylplaat of glas of face-mounted prints onder UV-absorberend acrylplaat.

De SubliJet-HD Pro Photo XF-inkten werden in samenwerking met ChromaLuxe ontwikkeld met het oog op betere UV-stabiliteit, duurzaamheid van de afbeelding en prestaties op ChromaLuxe-media. Deze set van acht cartrigdes werd eerder dit jaar geïntroduceerd en bevat onder meer drie zwarte inkten, KXF, LkXF and LlkXF. Deze maken de prints duurzamer en leveren daarnaast betere huidtinten, neutrale zwarte kleuren en het detailniveau dat kunstprints en fotografische prints vereisen.

SubliJet-HD Pro Photo XF is een van de vijf inktsets die zijn ontworpen voor gebruik met het 8-kleuren Virtuoso 25" HD Product Decorating System. Deze combinatie van printer en inkten maakt afdrukken met ware fotografische kwaliteit mogelijk, met vloeiende overgangen en schaduwen voor huidtinten, pastelkleuren en zwart-witfoto's, kortom alle essentiële elementen voor de steeds populairdere hoogwaardige prints.

Voor meer informatie over Sawgrass, kan u contact opnemen met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).

Deze klassering is afgegeven door Wilhelm Imaging Research (WIR), het belangrijkste onafhankelijke laboratorium ter wereld voor het testen van de lichtechtheid van prints. Met deze inkten kunnen afdrukken worden geproduceerd die drie keer langzamer vervagen dan prints op zilverhalide papier met andere soorten fotografische inkt.Niet-ingelijste prints op de nieuwste generatie Chromaluxe aluminium fotopanelen zijn veel stabieler en gaan veel langer mee dan prints op Kodak Endura of andere gangbare soorten zilverhalide papier, zelfs langer dan zilverhalide prints onder UV-absorberend acrylplaat of glas of face-mounted prints onder UV-absorberend acrylplaat.De SubliJet-HD Pro Photo XF-inkten werden in samenwerking met ChromaLuxe ontwikkeld met het oog op betere UV-stabiliteit, duurzaamheid van de afbeelding en prestaties op ChromaLuxe-media. Deze set van acht cartrigdes werd eerder dit jaar geïntroduceerd en bevat onder meer drie zwarte inkten, KXF, LkXF and LlkXF. Deze maken de prints duurzamer en leveren daarnaast betere huidtinten, neutrale zwarte kleuren en het detailniveau dat kunstprints en fotografische prints vereisen.SubliJet-HD Pro Photo XF is een van de vijf inktsets die zijn ontworpen voor gebruik met het 8-kleuren Virtuoso 25" HD Product Decorating System. Deze combinatie van printer en inkten maakt afdrukken met ware fotografische kwaliteit mogelijk, met vloeiende overgangen en schaduwen voor huidtinten, pastelkleuren en zwart-witfoto's, kortom alle essentiële elementen voor de steeds populairdere hoogwaardige prints.Voor meer informatie over Sawgrass, kan u contact opnemen met Ingrid Van Loocke (ivanloocke@sawgrassink.com, +32 478 51 44 15).