Onder de visionaire leiding van Esli Logie groeide het bedrijf uit tot een team van vijf vaste werknemers en zeven vaste onderaannemers. Met geavanceerde apparatuur bieden ze diverse diensten zoals carwrapping, gevelbelettering, displays en textieldruk.

De MAS Audit, de analysetool van MultiPressontwikkelaar Dataline, toonde aan dat die ERP/MIS-software kostbare tijd en geld kon besparen voor Logiegrafix. Implementatie verbeterde calculaties, orderbeheer, planning en facturering.

MultiPress biedt flexibiliteit voor geleidelijke groei zonder inefficiënties. Deze transformatie weerspiegelt hun vastberadenheid om duurzaam en efficiënt te opereren in een dynamische markt.

Lees meer over dit inspirerende groeiverhaal van Logiegrafix en hoe ze MultiPress gebruiken om hun doelen te bereiken.

Onder de visionaire leiding van Esli Logie groeide het bedrijf uit tot een team van vijf vaste werknemers en zeven vaste onderaannemers. Met geavanceerde apparatuur bieden ze diverse diensten zoals carwrapping, gevelbelettering, displays en textieldruk.De MAS Audit, de analysetool van MultiPressontwikkelaar Dataline, toonde aan dat die ERP/MIS-software kostbare tijd en geld kon besparen voor Logiegrafix. Implementatie verbeterde calculaties, orderbeheer, planning en facturering.MultiPress biedt flexibiliteit voor geleidelijke groei zonder inefficiënties. Deze transformatie weerspiegelt hun vastberadenheid om duurzaam en efficiënt te opereren in een dynamische markt.Lees meer over dit inspirerende groeiverhaal van Logiegrafix en hoe ze MultiPress gebruiken om hun doelen te bereiken.