Banners.

Verzadigde banners kunnen nu geprint worden met 89 m2/uur (958 ft2/uur) U kunt een tot 30% breder kleurenbereik krijgen op hoge snelheid. Bovendien bieden banners zonder pvc, in combinatie met onze HP Latex-inkt op waterbasis, een geweldige milieuvriendelijke oplossing die toegang geeft tot nieuwe opdrachten.

Canvas en behang.

Print verzadigde kleuren op canvas en behang met 69 m2/uur (743 ft2/uur).Gebruik originele HP Latex-inkt op waterbasis voor wandbekleding en oppervlakken met belangrijke certificeringen.

Raamdecoratie.

Print raamdecoraties met opaque wit met 45 m2/uur (484 ft2/uur).Met de unieke witte inkt van HP krijgt u een afwerking met hoge opaciteit op zowel transparante als gekleurde media, waardoor zelfs drielaagse prints snel en eenvoudig zijn. Met de overflood-optie kunt u ook raamtransfers binnenshuis maken.

Voertuigreclame.

Produceer voertuigreclame met 69 m2/uur (743 ft2/uur) Prints zijn direct droog en kunnen meteen worden gelamineerd. Flexibele HP Latex-inkt is tot 160% rekbaar voor verpakkingenen vereenvoudigt de installatie.

Textiel.

Print direct op textiel met 49 m2/uur (527 ft2/uur). Met de HP Ink Collector gaat het werken met poreuze polyester en katoenen stoffen zonder moeite. En het is een gemakkelijke stap naar textiel met achtergrondverlichting dankzij ons indrukwekkende kleurenbereik.

Meer info: Contact gratis voorbeeldset | HP Grootformaat printers en plotters NL

Banners.Verzadigde banners kunnen nu geprint worden met 89 m2/uur (958 ft2/uur) U kunt een tot 30% breder kleurenbereik krijgen op hoge snelheid. Bovendien bieden banners zonder pvc, in combinatie met onze HP Latex-inkt op waterbasis, een geweldige milieuvriendelijke oplossing die toegang geeft tot nieuwe opdrachten.Canvas en behang.Print verzadigde kleuren op canvas en behang met 69 m2/uur (743 ft2/uur).Gebruik originele HP Latex-inkt op waterbasis voor wandbekleding en oppervlakken met belangrijke certificeringen.Raamdecoratie.Print raamdecoraties met opaque wit met 45 m2/uur (484 ft2/uur).Met de unieke witte inkt van HP krijgt u een afwerking met hoge opaciteit op zowel transparante als gekleurde media, waardoor zelfs drielaagse prints snel en eenvoudig zijn. Met de overflood-optie kunt u ook raamtransfers binnenshuis maken.Voertuigreclame. Produceer voertuigreclame met 69 m2/uur (743 ft2/uur) Prints zijn direct droog en kunnen meteen worden gelamineerd. Flexibele HP Latex-inkt is tot 160% rekbaar voor verpakkingenen vereenvoudigt de installatie.Textiel. Print direct op textiel met 49 m2/uur (527 ft2/uur). Met de HP Ink Collector gaat het werken met poreuze polyester en katoenen stoffen zonder moeite. En het is een gemakkelijke stap naar textiel met achtergrondverlichting dankzij ons indrukwekkende kleurenbereik.Meer info: Contact gratis voorbeeldset | HP Grootformaat printers en plotters NL