Hoogwaardige resultaten en de beste printervaring met witte inkt

Doe meer in uw printbedrijf met kwaliteit waarop u kunt rekenen en de beste printervaring met witte inkt. Produceer een breed scala aan signage en decoratieve opdrachten, waaronder toepassingen met dunne folie en papier, die er geweldig uitzien.

Snel en gemakkelijk

Ervaar het gemak van een handige printer met automatische onderhoudsprocessen en door de gebruiker te vervangen printkoppen, een snel en geautomatiseerd laadsysteem aan de voorzijde, mogelijkheden voor taakopslag en bewaking op afstand met HP PrintOS.

Wees toonaangevend met milieucertificeringen

Doe meer: druk milieubewust af dankzij HP Latex-inkt op waterbasis, milieucertificeringen, minder gebruik van plastic, supplies zonder labels en gratis recycling via HP Planet Partners.

Registeer u voor onze webinar en transformeer uw bedrijf met de nieuwste mogelijkheden voor HP large format. Kan HP Latex helpen om uw printaanbod te revolutioneren? Neem deel aan onze webinar voor het antwoord.

Webinar | 27 september 2023 | 11:00 - 12:00 uur CET.

Hoogwaardige resultaten en de beste printervaring met witte inktDoe meer in uw printbedrijf met kwaliteit waarop u kunt rekenen en de beste printervaring met witte inkt. Produceer een breed scala aan signage en decoratieve opdrachten, waaronder toepassingen met dunne folie en papier, die er geweldig uitzien.Snel en gemakkelijk Ervaar het gemak van een handige printer met automatische onderhoudsprocessen en door de gebruiker te vervangen printkoppen, een snel en geautomatiseerd laadsysteem aan de voorzijde, mogelijkheden voor taakopslag en bewaking op afstand met HP PrintOS.Wees toonaangevend met milieucertificeringenDoe meer: druk milieubewust af dankzij HP Latex-inkt op waterbasis, milieucertificeringen, minder gebruik van plastic, supplies zonder labels en gratis recycling via HP Planet Partners.Registeer u voor onze webinar en transformeer uw bedrijf met de nieuwste mogelijkheden voor HP large format. Kan HP Latex helpen om uw printaanbod te revolutioneren? Neem deel aan onze webinar voor het antwoord.Webinar | 27 september 2023 | 11:00 - 12:00 uur CET.