De European Sign Expo, de toonaangevende vakbeurs in Europa voor signage en visuele communicatie, is terug van weggeweest. Bezoek ons van 31 mei t/m 3 juni 2022 in de Messe Berlin, Duitsland.

Dit jaar kunt u kennismaken met uiteenlopende oplossingen voor signmaking en netwerken met leveranciers. Zo doet u nieuwe ideeën op, krijgt u informatie voor uw investeringsbesluiten en kunt u de weg uitzetten richting nieuwe groei.

Ook hebt u gelijk toegang tot de FESPA Global Print Expo 2022, waar u de nieuwste ontwikkelingen ziet op gebied van drukwerk in digitaal grootformaat, textieldruk en zeefdruk.

Laat deze kans niet voorbij gaan om de nieuwste innovaties te zien in signage en visuele communicatie, uw connecties in de internationale signmaking-gemeenschap te vernieuwen en u te laten inspireren door fantastische mogelijkheden voor groei.

Meld u vandaag nog aan met actiecode ESEB239 voor € 30 korting op uw toegangsbewijs!

De European Sign Expo, de toonaangevende vakbeurs in Europa voor signage en visuele communicatie, is terug van weggeweest. Bezoek ons van 31 mei t/m 3 juni 2022 in de Messe Berlin, Duitsland. Dit jaar kunt u kennismaken met uiteenlopende oplossingen voor signmaking en netwerken met leveranciers. Zo doet u nieuwe ideeën op, krijgt u informatie voor uw investeringsbesluiten en kunt u de weg uitzetten richting nieuwe groei.Ook hebt u gelijk toegang tot de FESPA Global Print Expo 2022, waar u de nieuwste ontwikkelingen ziet op gebied van drukwerk in digitaal grootformaat, textieldruk en zeefdruk.Laat deze kans niet voorbij gaan om de nieuwste innovaties te zien in signage en visuele communicatie, uw connecties in de internationale signmaking-gemeenschap te vernieuwen en u te laten inspireren door fantastische mogelijkheden voor groei. Meld u vandaag nog aan met actiecode ESEB239 voor € 30 korting op uw toegangsbewijs!