De TS100-1600 is de recentste toevoeging van Mimaki aan de '100-reeks'. Dit betaalbare, hoogwaardige systeem is ideaal voor drukkers die hun eerste digitale drukoplossing voor sublimatie willen toevoegen of die hun productiecapaciteit willen uitbreiden. Hij heeft een afdrukbreedte van 1600 mm en snelheid van 70 m2/u in de snelste stand.

De tweede printer is de Tiger-1800B MkIII - het nieuwste model in dit assortiment uiterst snelle, hoog-volume industriële textielprinters. De nieuwe Tiger-1800B MkIII is beschikbaar als een hoogwaardige direct-op-textiel- of sublimatietransfer-printoplossing. Hij beschikt over nieuwe softwaremogelijkheden waarmee de productiviteit toeneemt en de downtime afneemt.

Meer informatie over de producten en diensten van Mimaki vindt u op www.mimakieurope.com.

De TS100-1600 is de recentste toevoeging van Mimaki aan de '100-reeks'. Dit betaalbare, hoogwaardige systeem is ideaal voor drukkers die hun eerste digitale drukoplossing voor sublimatie willen toevoegen of die hun productiecapaciteit willen uitbreiden. Hij heeft een afdrukbreedte van 1600 mm en snelheid van 70 m2/u in de snelste stand.De tweede printer is de Tiger-1800B MkIII - het nieuwste model in dit assortiment uiterst snelle, hoog-volume industriële textielprinters. De nieuwe Tiger-1800B MkIII is beschikbaar als een hoogwaardige direct-op-textiel- of sublimatietransfer-printoplossing. Hij beschikt over nieuwe softwaremogelijkheden waarmee de productiviteit toeneemt en de downtime afneemt. Meer informatie over de producten en diensten van Mimaki vindt u op www.mimakieurope.com.