De reeks van mogelijke toepassingen is bijna oneindig. Een kleine selectie: kunstreproductie, backlit graphics, bouwborden, displays, signs voor beurzen en standenbouw, harde verpakkingen, lenticulair printen met 3D-effecten, badges, logo's (3D), productiepanelen, promotionele items, relatiegeschenken, accessoires, ...

Ons showroommodel beschikt over een inktset CMYK vernis, primer en wit.

Laat u nu overtuigen van de uitgebreide toepassingsmogelijkheden tijdens een demonstratie in onze showroom. Of kom langs op onze opendeurdag van 21 april 2016 in Awans (Luik) om het toestel aan het werk te zien.

Vragen of inlichtingen? Contacteer Cindy Danis op cdanis@sagam.be of 0495/91.66.50.

De reeks van mogelijke toepassingen is bijna oneindig. Een kleine selectie: kunstreproductie, backlit graphics, bouwborden, displays, signs voor beurzen en standenbouw, harde verpakkingen, lenticulair printen met 3D-effecten, badges, logo's (3D), productiepanelen, promotionele items, relatiegeschenken, accessoires, ... Ons showroommodel beschikt over een inktset CMYK vernis, primer en wit. Laat u nu overtuigen van de uitgebreide toepassingsmogelijkheden tijdens een demonstratie in onze showroom. Of kom langs op onze opendeurdag van 21 april 2016 in Awans (Luik) om het toestel aan het werk te zien.Vragen of inlichtingen? Contacteer Cindy Danis op cdanis@sagam.be of 0495/91.66.50.