Nu zijn hetzelfde indrukwekkende kleurenbereik en de befaamde duurzaamheid gecombineerd in een compacte, betaalbare oplossing. Met dit nieuwste aanbod maakt Mimaki het voor een volledig nieuw klantensegment mogelijk om gebruik te maken van de meest geavanceerde 3D-printtechnologieën.

De 3DUJ-2207 is vanaf januari 2021 wereldwijd verkrijgbaar. De twee belangrijkste kenmerken van de printer zijn de functionaliteit en compacte afmetingen van 203 x 203 x 76 mm. Dit maakt de printer veelzijdig en ideaal voor kantooromgevingen.

Meer informatie over de 3D-producten van Mimaki vindt u op https://www.mimakieurope.com/3d-experience/.

Nu zijn hetzelfde indrukwekkende kleurenbereik en de befaamde duurzaamheid gecombineerd in een compacte, betaalbare oplossing. Met dit nieuwste aanbod maakt Mimaki het voor een volledig nieuw klantensegment mogelijk om gebruik te maken van de meest geavanceerde 3D-printtechnologieën.De 3DUJ-2207 is vanaf januari 2021 wereldwijd verkrijgbaar. De twee belangrijkste kenmerken van de printer zijn de functionaliteit en compacte afmetingen van 203 x 203 x 76 mm. Dit maakt de printer veelzijdig en ideaal voor kantooromgevingen. Meer informatie over de 3D-producten van Mimaki vindt u op https://www.mimakieurope.com/3d-experience/.