Mimaki, een toonaangevende fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijsystemen, kondigt een speciale aanbieding aan op een van haar populaire dye-sublimatieprinters, de TS300P-1800. De TS300P-1800, die speciaal ontwikkeld is voor industriële textieldrukproducties, biedt het voordeel van rendabel dye-sublimatieprinten zonder in te boeten aan kwaliteit en productiviteit.

Geïnteresseerde klanten kunnen profiteren van deze aanbieding door contact op te nemen met hun lokale erkende Mimaki reseller of via een specifieke pagina op de website van Mimaki Europe.

Mimaki, een toonaangevende fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijsystemen, kondigt een speciale aanbieding aan op een van haar populaire dye-sublimatieprinters, de TS300P-1800. De TS300P-1800, die speciaal ontwikkeld is voor industriële textieldrukproducties, biedt het voordeel van rendabel dye-sublimatieprinten zonder in te boeten aan kwaliteit en productiviteit. Geïnteresseerde klanten kunnen profiteren van deze aanbieding door contact op te nemen met hun lokale erkende Mimaki reseller of via een specifieke pagina op de website van Mimaki Europe.