Met zijn UV LED-uithardingsmethode kan de 3DUJ-553 objecten laag per laag produceren en een laatste UV-inktcoating van ongeveer 22 micron aanbrengen met CMYK-, witte en doorzichtige inkten, wat een eindproduct van voortreffelijke kwaliteit oplevert. Dankzij de UV LED-uitharding is er bovendien minimale warmteoverdracht naar het object.

De 3DUJ-553 biedt met meer dan 10 miljoen kleuren een zeer uitgebreid kleurengamma aan en maakt als 's werelds eerste 3D-printer die gebruikmaakt van kleurprofielen. Hij produceert kleuraccurate resultaten en maakt het mogelijk om simulatieprofielen te maken voor nauwkeurige weergave van de kleuren op een pc-monitor. Dit garandeert een nauwkeurig kleurspecificatieproces voor het printen, wat tijd bespaart en afval voorkomt.

Er wordt een in water oplosbare ondersteuningsconstructie gebruikt, die gemakkelijk weg te wassen is met water. In tegenstelling tot andere 3D-printprocedés hoeft er geen ondersteuningsmateriaal weggesneden of weggekrabd te worden.

Voor meer informatie: http://www.mimakieurope.com/press-releases/mimaki-brings-photorealistic-colour-3d-printing-unique-3duj-553-uv-led-printing-solution/#.WakNzW-LRaQ.

Met zijn UV LED-uithardingsmethode kan de 3DUJ-553 objecten laag per laag produceren en een laatste UV-inktcoating van ongeveer 22 micron aanbrengen met CMYK-, witte en doorzichtige inkten, wat een eindproduct van voortreffelijke kwaliteit oplevert. Dankzij de UV LED-uitharding is er bovendien minimale warmteoverdracht naar het object. De 3DUJ-553 biedt met meer dan 10 miljoen kleuren een zeer uitgebreid kleurengamma aan en maakt als 's werelds eerste 3D-printer die gebruikmaakt van kleurprofielen. Hij produceert kleuraccurate resultaten en maakt het mogelijk om simulatieprofielen te maken voor nauwkeurige weergave van de kleuren op een pc-monitor. Dit garandeert een nauwkeurig kleurspecificatieproces voor het printen, wat tijd bespaart en afval voorkomt. Er wordt een in water oplosbare ondersteuningsconstructie gebruikt, die gemakkelijk weg te wassen is met water. In tegenstelling tot andere 3D-printprocedés hoeft er geen ondersteuningsmateriaal weggesneden of weggekrabd te worden.Voor meer informatie: http://www.mimakieurope.com/press-releases/mimaki-brings-photorealistic-colour-3d-printing-unique-3duj-553-uv-led-printing-solution/#.WakNzW-LRaQ.