De Mimaki UJV55-320 is uitgeroepen tot beste grootformaat rol-naar-rol printer in de categorie tot breedtes van 320 cm, de Mimaki UJF-7151 plus tot beste printer voor speciale objecten en de Mimaki TX300P tot beste rol-naar-rol textielprinter in de categorie tot snelheden van 100 m²/uur. De awards werden tijdens een speciale uitreiking op de beurs in ontvangst genomen door Mike Horsten, General Manager Marketing bij Mimaki EMEA.

Meer details over Mimaki's producten, waaronder het volledige portfolio printers en inkten van het bedrijf, is beschikbaar op www.mimakieurope.com.

De Mimaki UJV55-320 is uitgeroepen tot beste grootformaat rol-naar-rol printer in de categorie tot breedtes van 320 cm, de Mimaki UJF-7151 plus tot beste printer voor speciale objecten en de Mimaki TX300P tot beste rol-naar-rol textielprinter in de categorie tot snelheden van 100 m²/uur. De awards werden tijdens een speciale uitreiking op de beurs in ontvangst genomen door Mike Horsten, General Manager Marketing bij Mimaki EMEA.Meer details over Mimaki's producten, waaronder het volledige portfolio printers en inkten van het bedrijf, is beschikbaar op www.mimakieurope.com.