Mimaki introduceerde op FESPA 2015 de nieuwste collectie van productieoplossingen voor mode- en interieurdecoratieoplossingen.

Op de beurs kondigde Mimaki de TS300P-1800 inkjetprinter aan. Deze 1,8 m brede sublimatie transfer printer print op transferpapier en tilt de kwaliteit en productiviteit van digitaal textielprinten naar nieuwe niveaus. Mimaki vierde daarnaast ook het behalen van het GREENGUARD GOLD keurmerk voor het gebruik van haar inkten voor binnentoepassingen in omgevingen zoals scholen en zorginstellingen.

En de kers op de FESPA taart was de EDP award voor beste print- en snijoplossing, die het bedrijf in de wacht sleepte voor de hele Mimaki CJV150/CJV300 serie.

Mimaki introduceerde op FESPA 2015 de nieuwste collectie van productieoplossingen voor mode- en interieurdecoratieoplossingen. Op de beurs kondigde Mimaki de TS300P-1800 inkjetprinter aan. Deze 1,8 m brede sublimatie transfer printer print op transferpapier en tilt de kwaliteit en productiviteit van digitaal textielprinten naar nieuwe niveaus. Mimaki vierde daarnaast ook het behalen van het GREENGUARD GOLD keurmerk voor het gebruik van haar inkten voor binnentoepassingen in omgevingen zoals scholen en zorginstellingen. En de kers op de FESPA taart was de EDP award voor beste print- en snijoplossing, die het bedrijf in de wacht sleepte voor de hele Mimaki CJV150/CJV300 serie.