Textieldrukker Print & Compagnie gebruikte de boekhoudsoftware Winauditor, maar na groei hadden werknemers moeite bij te blijven vanwege een gebrek aan overzicht. Ann, de administratieve verantwoordelijke, kreeg elke dag wel duizend mails, kleine wijzigingen aan de orders gingen haar zo voorbij en het planningsdocument werd aan het einde van de week zo onoverzichtelijk dat niemand er meer wijs uit geraakte. Deze software is dan ook niet geschikt om zo'n breed gamma aan printtechnieken te beheren.

Een bevriende printprofessional raadde hen ERP/MIS-software MultiPress aan. Die software is immers geschikt voor elk soort printtechniek. Het resultaat van hun switch naar deze software lees je in de customer testimonial!

Textieldrukker Print & Compagnie gebruikte de boekhoudsoftware Winauditor, maar na groei hadden werknemers moeite bij te blijven vanwege een gebrek aan overzicht. Ann, de administratieve verantwoordelijke, kreeg elke dag wel duizend mails, kleine wijzigingen aan de orders gingen haar zo voorbij en het planningsdocument werd aan het einde van de week zo onoverzichtelijk dat niemand er meer wijs uit geraakte. Deze software is dan ook niet geschikt om zo'n breed gamma aan printtechnieken te beheren.Een bevriende printprofessional raadde hen ERP/MIS-software MultiPress aan. Die software is immers geschikt voor elk soort printtechniek. Het resultaat van hun switch naar deze software lees je in de customer testimonial!