De beste reclame voor MultiPress ... is MultiPress zelf! Dat bewees Raf Broeckx van Artist Screen. Hij zag dat het ietwat verouderde ERP-systeem van Duitse origine problemen had met de groeiende complexiteit van het bedrijf uit Dilsen-Lanklaar. En omdat zijn vorige werkervaring bij Ballien - een trouwe MultiPress-gebruiker! - was, begon er een belletje te rinkelen.

Hier kom je te weten hoe de gemotiveerde medewerkers van Artist Screen tot de vaststelling kwamen dat ze te lang onnodige 'truukjes' hadden gebruikt om met administratieve hiaten - geen calculatie, geen overzicht - en een hele reeks onlogische stappen om te gaan.

Én hoe dat met MultiPress helemaal niet meer nodig is!

De beste reclame voor MultiPress ... is MultiPress zelf! Dat bewees Raf Broeckx van Artist Screen. Hij zag dat het ietwat verouderde ERP-systeem van Duitse origine problemen had met de groeiende complexiteit van het bedrijf uit Dilsen-Lanklaar. En omdat zijn vorige werkervaring bij Ballien - een trouwe MultiPress-gebruiker! - was, begon er een belletje te rinkelen.Hier kom je te weten hoe de gemotiveerde medewerkers van Artist Screen tot de vaststelling kwamen dat ze te lang onnodige 'truukjes' hadden gebruikt om met administratieve hiaten - geen calculatie, geen overzicht - en een hele reeks onlogische stappen om te gaan. Én hoe dat met MultiPress helemaal niet meer nodig is!