Het moderne nieuwbouw pand geeft ons de mogelijkheid om een LFP Experience Center uit te bouwen, waar u uitgebreid kunt kennis maken met de laatste trends op het gebied van groot formaat printen. In ons trainingscentrum laten we tevens de mogelijkheden zien om tot een optimale workflow te komen.

Daarnaast zal dit kantoor ons de mogelijkheid bieden om onze klanten snel en professioneel te ondersteunen, zowel commercieel als technisch. Ervaren medewerkers staan er tot uw dienst om voor elke applicatie het meest geschikte product of oplossing voor te stellen.

Het moderne nieuwbouw pand geeft ons de mogelijkheid om een LFP Experience Center uit te bouwen, waar u uitgebreid kunt kennis maken met de laatste trends op het gebied van groot formaat printen. In ons trainingscentrum laten we tevens de mogelijkheden zien om tot een optimale workflow te komen. Daarnaast zal dit kantoor ons de mogelijkheid bieden om onze klanten snel en professioneel te ondersteunen, zowel commercieel als technisch. Ervaren medewerkers staan er tot uw dienst om voor elke applicatie het meest geschikte product of oplossing voor te stellen.