Duurzamer, PVC-vrij, gemaakt van papier!

Dit papier van 180 g/m², afgewerkt in wit zijdeglans, is niet alleen FSC®-gecertificeerd, maar ook voorzien van een semi-permanente acryllijm op waterbasis. Dit is ideaal voor ramen en andere vlakke glasoppervlakken.

Coala Paper Stick R kan eenvoudig worden geherpositioneerd terwijl u het aanbrengt, dankzij de goede kleefeigenschappen en de hoge stijfheid.

Het is goed om te weten dat dit milieuvriendelijke product in het Antalis Green Star System™ met drie sterren is gewaardeerd en ook uitstekende printprestaties biedt. Coala Paper Stick R is gecertificeerd voor HP Latex 1500 en 3000, is geschikt voor HP Latex 300 en 500 (enkel voor Roll to Roll drukwerk) en ook geschikt voor UV curable inkjet, UV-gel, flexo-, offset- en zeefdruk.

Meer weten over Coala Paper Stick R? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.antalis.be

Duurzamer, PVC-vrij, gemaakt van papier!Dit papier van 180 g/m², afgewerkt in wit zijdeglans, is niet alleen FSC®-gecertificeerd, maar ook voorzien van een semi-permanente acryllijm op waterbasis. Dit is ideaal voor ramen en andere vlakke glasoppervlakken.Coala Paper Stick R kan eenvoudig worden geherpositioneerd terwijl u het aanbrengt, dankzij de goede kleefeigenschappen en de hoge stijfheid. Het is goed om te weten dat dit milieuvriendelijke product in het Antalis Green Star System™ met drie sterren is gewaardeerd en ook uitstekende printprestaties biedt. Coala Paper Stick R is gecertificeerd voor HP Latex 1500 en 3000, is geschikt voor HP Latex 300 en 500 (enkel voor Roll to Roll drukwerk) en ook geschikt voor UV curable inkjet, UV-gel, flexo-, offset- en zeefdruk.Meer weten over Coala Paper Stick R? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com - +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.antalis.be