Ontdek onze nieuwe pvc-vrije wallpapers:

LUXwall DESARDI® EcoFleece 150

DESARDI® EcoFleece 150 is een sterk PVC-vrij ongecoat lichtgewicht printbaar behang met een zeer fijn gestructureerd oppervlak. Dit product verstevigt de muur en verbergt kleine oneffenheden. DESARDI® Eco Fleece 150 is brandvertragend en gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor latex- en UV-inkten.

LUXwall DESARDI® EcoFleece 180

DESARDI® EcoFleece 180 is een 180 grams PVC-vrij printbaar behang met een gladde satijnen afwerking. Dit product verstevigt de muur en verbergt kleine oneffenheden. Dit sterke maar lichtgewicht vliesbehang is geschikt voor (eco)solvent-, latex en UV-uithardende inkten.

LUXwall DESARDI® EcoFabric 175 SA-REM

DESARDI® EcoFabric 175 SA-REM is een wit polyester textiel met een low-tack lijm. Het materiaal heeft een blockout laag om ervoor te zorgen dat de ondergrond niet door kan schijnen. Het is ontworpen voor gemakkelijke toepassing op gladde en niet-poreuze oppervlakken binnenshuis, bijv. voor muurstickers of expositie graphics.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie en vraag gratis samples aan!

Ontdek onze nieuwe pvc-vrije wallpapers:LUXwall DESARDI® EcoFleece 150DESARDI® EcoFleece 150 is een sterk PVC-vrij ongecoat lichtgewicht printbaar behang met een zeer fijn gestructureerd oppervlak. Dit product verstevigt de muur en verbergt kleine oneffenheden. DESARDI® Eco Fleece 150 is brandvertragend en gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor latex- en UV-inkten. LUXwall DESARDI® EcoFleece 180DESARDI® EcoFleece 180 is een 180 grams PVC-vrij printbaar behang met een gladde satijnen afwerking. Dit product verstevigt de muur en verbergt kleine oneffenheden. Dit sterke maar lichtgewicht vliesbehang is geschikt voor (eco)solvent-, latex en UV-uithardende inkten.LUXwall DESARDI® EcoFabric 175 SA-REMDESARDI® EcoFabric 175 SA-REM is een wit polyester textiel met een low-tack lijm. Het materiaal heeft een blockout laag om ervoor te zorgen dat de ondergrond niet door kan schijnen. Het is ontworpen voor gemakkelijke toepassing op gladde en niet-poreuze oppervlakken binnenshuis, bijv. voor muurstickers of expositie graphics. Meer weten? Klik hier voor meer informatie en vraag gratis samples aan!