Een hoogkwalitatief gamma voor levendige, krachtige kleuren met een minimaal inktverbruik. Met Krea Technical Textiles stevent u ook met standaardprinters en standaardsoftware instellingen af op een optimaal printresultaat.

Het gamma Krea Technical Textiles bevat zowel producten voor koud als warm snijden zonder uitrafeling aan de randen alsook een serie textiel die vuil- en waterafstotend is en last but not least zelfs een reeks die kreukvrij is.

Kortom, een textiel dat zich prima leent voor heel wat toepassingen zoals lichtbakken, frontlit/backlit, framesystemen, tenten, blow-ups en raamdecoratie.

Meer vernemen over dit nieuwe hoogstaande assortiment? Contacteer uw vertegenwoordiger of onze commerciële binnendienst op 09/325.45.58 of sign@igepa.be.

Een hoogkwalitatief gamma voor levendige, krachtige kleuren met een minimaal inktverbruik. Met Krea Technical Textiles stevent u ook met standaardprinters en standaardsoftware instellingen af op een optimaal printresultaat. Het gamma Krea Technical Textiles bevat zowel producten voor koud als warm snijden zonder uitrafeling aan de randen alsook een serie textiel die vuil- en waterafstotend is en last but not least zelfs een reeks die kreukvrij is. Kortom, een textiel dat zich prima leent voor heel wat toepassingen zoals lichtbakken, frontlit/backlit, framesystemen, tenten, blow-ups en raamdecoratie. Meer vernemen over dit nieuwe hoogstaande assortiment? Contacteer uw vertegenwoordiger of onze commerciële binnendienst op 09/325.45.58 of sign@igepa.be.