Nieuwe applicatiebrochure van Antalis opent een wereld aan mogelijkheden

Antalis Visual Communication lanceert een handige tool voor signmakers. Deze applicatiebrochure vertrekt vanuit de behoefte die de signmaker heeft om de mogelijkheden van visuele communicatie aan zijn klant duidelijk te maken.

Nieuwe applicatiebrochure van Antalis opent een wereld aan mogelijkheden

© .

Antalis heeft de diverse toepassingen op het gebied van visuele communicatie gebundeld in een brochure die laat zien hoe beursstands, winkelcentra, voertuigen, winkels, restaurants of winkelstraten 'aangekleed' kunnen worden met displays, behang en bestickering.

In totaal zijn er 9 omgevingen die eerst leeg worden voorgesteld. Eens de pagina wordt opengeslagen komen alle toepassingen aan bod die met producten uit het Antalis gamma gemaakt kunnen worden. Dat laat de signmaker toe om op een eenvoudige manier de vele mogelijkheden naar zijn klant toe te visualiseren en zo opportuniteiten te creëren.

Wilt u graag een exemplaar ontvangen of heeft u vragen over deze applicatiebrochure? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02/451 12 00. Een specialist komt de tool toelichten.

Lees meer over: