Antalis heeft de diverse toepassingen op het gebied van visuele communicatie gebundeld in een brochure die laat zien hoe beursstands, winkelcentra, voertuigen, winkels, restaurants of winkelstraten 'aangekleed' kunnen worden met displays, behang en bestickering.

In totaal zijn er 9 omgevingen die eerst leeg worden voorgesteld. Eens de pagina wordt opengeslagen komen alle toepassingen aan bod die met producten uit het Antalis gamma gemaakt kunnen worden. Dat laat de signmaker toe om op een eenvoudige manier de vele mogelijkheden naar zijn klant toe te visualiseren en zo opportuniteiten te creëren.

Wilt u graag een exemplaar ontvangen of heeft u vragen over deze applicatiebrochure? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02/451 12 00. Een specialist komt de tool toelichten.

Antalis heeft de diverse toepassingen op het gebied van visuele communicatie gebundeld in een brochure die laat zien hoe beursstands, winkelcentra, voertuigen, winkels, restaurants of winkelstraten 'aangekleed' kunnen worden met displays, behang en bestickering. In totaal zijn er 9 omgevingen die eerst leeg worden voorgesteld. Eens de pagina wordt opengeslagen komen alle toepassingen aan bod die met producten uit het Antalis gamma gemaakt kunnen worden. Dat laat de signmaker toe om op een eenvoudige manier de vele mogelijkheden naar zijn klant toe te visualiseren en zo opportuniteiten te creëren.Wilt u graag een exemplaar ontvangen of heeft u vragen over deze applicatiebrochure? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.be@antalis.com of bel 02/451 12 00. Een specialist komt de tool toelichten.