Igepa breidt zijn gamma uit met enkele varianten op de reeds bestaande semi-permanente en high tack kwaliteit.

De matte versie werd uitgebreid met een ultra-removable lijmlaag met luchtkanalen. Dé ecologische oplossing voor tijdelijke toepassingen. Snel kleven en even vlot verwijderen zijn de grote pluspunten van deze kwaliteit.

Indien toch wat meer kleefkracht is vereist, kan u terecht bij de standaard verwijderbare folie met luchtkanalen. De glanzende versie bestaat nu ook met een verwijderbare lijmlaag met luchtkanalen.

Igepa staat klaar om al uw vragen rond ecologische producten te beantwoorden.

Klik hier voor meer info of contacteer ons op Sign@igepa.be of 09/325 45 45.

www.igepa.be

Igepa breidt zijn gamma uit met enkele varianten op de reeds bestaande semi-permanente en high tack kwaliteit.De matte versie werd uitgebreid met een ultra-removable lijmlaag met luchtkanalen. Dé ecologische oplossing voor tijdelijke toepassingen. Snel kleven en even vlot verwijderen zijn de grote pluspunten van deze kwaliteit.Indien toch wat meer kleefkracht is vereist, kan u terecht bij de standaard verwijderbare folie met luchtkanalen. De glanzende versie bestaat nu ook met een verwijderbare lijmlaag met luchtkanalen.Igepa staat klaar om al uw vragen rond ecologische producten te beantwoorden.Klik hier voor meer info of contacteer ons op Sign@igepa.be of 09/325 45 45.www.igepa.be