Doel

Het is de bedoeling om een gedetailleerde beschrijving te geven van de belangrijkste vereisten met betrekking tot het ontwerp, de fabricatie, de inspectie en het onderhoud van uithangborden voor buiten en binnen, conform de Europese veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Deze norm is van toepassing op al dan niet verlichte, vaste of vervoerbare uithangborden voor binnen en buiten, op decoratieve en reclameconstructies, waarbij dezelfde technieken worden gebruikt.

De belangrijkste punten die in aanmerking komen...

Definities, onderdelen, structuren, montagemateriaal, personen in dienst, werkwijze, risicoanalyse, verlichting en helderheid, diverse materialen, afwerkingen, installatie, meegeleverde documentatie, werkomstandigheden, inspectie et onderhoud, milieu, administratieve vergunningen, enz.

Dit alles wordt in de komende maanden zonder twijfel een van de belangrijkste onderwerpen voor de fabrikanten en installateurs van uithangborden.

Contact: secretary@belgian-sign.org. Meer informatie: www.belgian-sign.org

DoelHet is de bedoeling om een gedetailleerde beschrijving te geven van de belangrijkste vereisten met betrekking tot het ontwerp, de fabricatie, de inspectie en het onderhoud van uithangborden voor buiten en binnen, conform de Europese veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Deze norm is van toepassing op al dan niet verlichte, vaste of vervoerbare uithangborden voor binnen en buiten, op decoratieve en reclameconstructies, waarbij dezelfde technieken worden gebruikt.De belangrijkste punten die in aanmerking komen...Definities, onderdelen, structuren, montagemateriaal, personen in dienst, werkwijze, risicoanalyse, verlichting en helderheid, diverse materialen, afwerkingen, installatie, meegeleverde documentatie, werkomstandigheden, inspectie et onderhoud, milieu, administratieve vergunningen, enz.Dit alles wordt in de komende maanden zonder twijfel een van de belangrijkste onderwerpen voor de fabrikanten en installateurs van uithangborden.Contact: secretary@belgian-sign.org. Meer informatie: www.belgian-sign.org