Begin januari werd Michaël Buvens aangeworven om de leiding over te nemen voor een optimale service voor onze klanten in België en Luxemburg.

Spandex heeft het bedrijf PROGA in Nederland overgenomen voor het verdelen van plaatmateriaal, recentelijk is deze aanbod toegevoegd in België.

Naast het aanbod van industriële printers (SwissQPrint, Mutoh, Summa, HP,Gerber) signmateriaal en digitale printmedia ( Avery, 3M, Orafol, MacTac, Image Perfect,..) bieden we ook een volledige technische ondersteuning aan.

Dit maakt dat Spandex cruciaal is in de grafische industrie.

Aarzel niet om ons te raadplegen voor ons complete aanbod (leveringsvoorwaarden, versnijdingen op aanvraag, ...)te ontdekken.

Telefonisch kan u ons bereiken op het nummer 02/725.73.70

U kan ons ook e-mailen op het adres info@spandex.be.

Ons team staat klaar voor al uw vragen met de nodige zorg te behandelen.

www.spandex.be

Begin januari werd Michaël Buvens aangeworven om de leiding over te nemen voor een optimale service voor onze klanten in België en Luxemburg. Spandex heeft het bedrijf PROGA in Nederland overgenomen voor het verdelen van plaatmateriaal, recentelijk is deze aanbod toegevoegd in België. Naast het aanbod van industriële printers (SwissQPrint, Mutoh, Summa, HP,Gerber) signmateriaal en digitale printmedia ( Avery, 3M, Orafol, MacTac, Image Perfect,..) bieden we ook een volledige technische ondersteuning aan. Dit maakt dat Spandex cruciaal is in de grafische industrie. Aarzel niet om ons te raadplegen voor ons complete aanbod (leveringsvoorwaarden, versnijdingen op aanvraag, ...)te ontdekken. Telefonisch kan u ons bereiken op het nummer 02/725.73.70U kan ons ook e-mailen op het adres info@spandex.be. Ons team staat klaar voor al uw vragen met de nodige zorg te behandelen.www.spandex.be