De 1,6 m brede roll-to-roll printer heeft de kenmerkende constructiekwaliteit van de Canon Colorado-serie en is exact te configureren volgens de wensen van een printproducent. De M-serie kan dankzij eenvoudig te realiseren upgrades in elke productieomgeving meegroeien met de grafische onderneming.

De schaalbare M-serie biedt een keuze aan printsnelheden - de Colorado M3 en M5 hebben een kruissnelheid van 29 m²/uur en 40 m²/uur voor prints met hoge kwaliteit en een maximale printsnelheid van respectievelijk 111 m²/uur en 159 m²/uur. Met bovendien de mogelijkheid om tijdelijk bij productiepieken of permanent van de ene naar de andere printsnelheid te upgraden. Dit maakt de M-serie tot een toekomstbestendige oplossing. Beide printermodellen zijn eenvoudig te voorzien van de nieuwe witte inkt-optie en worden opgewaardeerd naar de M3W- en M5W-modellen met de eveneens bewezen optionele FLXfinish+ matte/glanzende printtechnologie voor CMYK-prints.

Met de introductie van de nieuwe witte Canon UVgel-inkt kunnen gebruikers het spectrum aan toepassingen aanzienlijk vergroten. Met de witte UVgel-inkt profiteren printproducenten maximaal van de bekende prestatievoordelen van UVgel voor een compleet portfolio aan hoogwaardige grafische en decoratieve toepassingen, waaronder raamdecoratie, etiketten en behang. Met deze toevoeging en met de nieuwe sensortechnologie voor eenvoudige mediaverwerking kunnen gebruikers van de Colorado M-serie hun traditionele productaanbod uitbreiden en printen op dik papier met textuur, transparanten, gekleurd materiaal en op reflecterende en magnetische media.

Printproducenten kunnen ook kiezen voor de unieke FLXfinish+ optie voor hun Colorado M-serie printer, waardoor ze mat, glanzend of gemengd mat en glanzend aan dezelfde CMYK-print kunnen toevoegen zonder dat extra vernis nodig is.

Klik hier voor meer informatie.

De 1,6 m brede roll-to-roll printer heeft de kenmerkende constructiekwaliteit van de Canon Colorado-serie en is exact te configureren volgens de wensen van een printproducent. De M-serie kan dankzij eenvoudig te realiseren upgrades in elke productieomgeving meegroeien met de grafische onderneming.De schaalbare M-serie biedt een keuze aan printsnelheden - de Colorado M3 en M5 hebben een kruissnelheid van 29 m²/uur en 40 m²/uur voor prints met hoge kwaliteit en een maximale printsnelheid van respectievelijk 111 m²/uur en 159 m²/uur. Met bovendien de mogelijkheid om tijdelijk bij productiepieken of permanent van de ene naar de andere printsnelheid te upgraden. Dit maakt de M-serie tot een toekomstbestendige oplossing. Beide printermodellen zijn eenvoudig te voorzien van de nieuwe witte inkt-optie en worden opgewaardeerd naar de M3W- en M5W-modellen met de eveneens bewezen optionele FLXfinish+ matte/glanzende printtechnologie voor CMYK-prints.Met de introductie van de nieuwe witte Canon UVgel-inkt kunnen gebruikers het spectrum aan toepassingen aanzienlijk vergroten. Met de witte UVgel-inkt profiteren printproducenten maximaal van de bekende prestatievoordelen van UVgel voor een compleet portfolio aan hoogwaardige grafische en decoratieve toepassingen, waaronder raamdecoratie, etiketten en behang. Met deze toevoeging en met de nieuwe sensortechnologie voor eenvoudige mediaverwerking kunnen gebruikers van de Colorado M-serie hun traditionele productaanbod uitbreiden en printen op dik papier met textuur, transparanten, gekleurd materiaal en op reflecterende en magnetische media.Printproducenten kunnen ook kiezen voor de unieke FLXfinish+ optie voor hun Colorado M-serie printer, waardoor ze mat, glanzend of gemengd mat en glanzend aan dezelfde CMYK-print kunnen toevoegen zonder dat extra vernis nodig is.Klik hier voor meer informatie.