Met de Ricoh Pro C7100X digitale kleurenpers was het reeds mogelijk om te werken met wit, spotvernis en Neon Yellow (fluorescerend geel). De pers is daarmee uniek in zijn prijssegment, en is daarom erg geliefd bij drukkers en creatieve agentschappen. Bij dit aanbod, voegt Ricoh nu ook de Neon Pink (fluorescerend roze) toner toe. Deze opvallende kleur trekt niet enkel de aandacht bij daglicht, ook in het donker blinkt hij uit. Zowel Neon Yellow als Neon Pink lichten namelijk op onder UV licht. Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor het beveiligen van waardevolle documenten, zoals backstage-passen, toegangstickets, drankbonnen...

Wie wil ontdekken welke creatieve mogelijkheden deze unieke toners met zich meebrengen kan steeds terecht op de Ricoh Inspiration Days, op 17 en 18 oktober 2017. Klik hier voor meer informatie.

Met de Ricoh Pro C7100X digitale kleurenpers was het reeds mogelijk om te werken met wit, spotvernis en Neon Yellow (fluorescerend geel). De pers is daarmee uniek in zijn prijssegment, en is daarom erg geliefd bij drukkers en creatieve agentschappen. Bij dit aanbod, voegt Ricoh nu ook de Neon Pink (fluorescerend roze) toner toe. Deze opvallende kleur trekt niet enkel de aandacht bij daglicht, ook in het donker blinkt hij uit. Zowel Neon Yellow als Neon Pink lichten namelijk op onder UV licht. Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor het beveiligen van waardevolle documenten, zoals backstage-passen, toegangstickets, drankbonnen...Wie wil ontdekken welke creatieve mogelijkheden deze unieke toners met zich meebrengen kan steeds terecht op de Ricoh Inspiration Days, op 17 en 18 oktober 2017. Klik hier voor meer informatie.