Tijdens de dag krijgt u inzichten van keynote sprekers, kunt u nieuwe (print)technologieën en applicaties bewonderen in een programma dat u zelf naar wens op maat kunt samenstellen en ervaringen uitwisselen met vakgenoten en experts op de beursvloer. Verder hoort u in een humoristische en energieke presentatie van cabaretier en filosoof Paul Smit hoe u anders kunt kijken. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel.

Programma op maat | kies de parallelsessies die u nóg succesvoller maken We bieden u een gevarieerd programma dat u zelf kunt samenstellen met onder andere:

  • De nieuwste technologieën en innovatieve applicaties
  • Large Format Graphics Tour: Ontdek alles over de nieuwste UVgel printtechnologie, de Wallpaper Factory voor o.a. hoogvolume toepassingen en de Arizona flatbed-serie
  • Sessies over groeimarkten zoals interieur en specifiek de wereld van behang
  • Digitale verrijking met Virtual en Augmented Reality
  • De integratie van onze digitale productieprinters in een MIS workflow zoals MultiPress
  • Inspirerende sessies van andere organisaties, zoals Vacansoleil

Meer informatie

Ga voor meer informatie over ons uitgebreide programma, de sprekers en de beursvloer naar canon.nl/makeitbenelux.

We kijken er naar uit u persoonlijk te mogen ontvangen op 17 of 18 mei!

Tijdens de dag krijgt u inzichten van keynote sprekers, kunt u nieuwe (print)technologieën en applicaties bewonderen in een programma dat u zelf naar wens op maat kunt samenstellen en ervaringen uitwisselen met vakgenoten en experts op de beursvloer. Verder hoort u in een humoristische en energieke presentatie van cabaretier en filosoof Paul Smit hoe u anders kunt kijken. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel.Programma op maat | kies de parallelsessies die u nóg succesvoller maken We bieden u een gevarieerd programma dat u zelf kunt samenstellen met onder andere:Meer informatieGa voor meer informatie over ons uitgebreide programma, de sprekers en de beursvloer naar canon.nl/makeitbenelux.We kijken er naar uit u persoonlijk te mogen ontvangen op 17 of 18 mei!