Het grootste Europese evenementvoor de sector van digitaal afdrukken op breedformaat .
Onderzoek een wereld aan mogelijkheden voor uw bedrijf op de beurs FESPA Digital 2012

Zakendoen is als een reis: het loont de moeite om u goed voor te bereiden.
Na een bezoek aan FESPA Digital 2012 kunt u de route uitstippelen voor de toekomst, want er zijn daar 400 exposanten die u kunnen laten zien hoe hun vernieuwingen uw voortgang kunnen bespoedigen.
De waardevolste reizen voeren u echter in richtingen die u nooit verwacht had, naar nieuwe plaatsen en ervaringen.
In één geweldige hal in Barcelona ontdekt u nieuwe technologieën, innovatieve toepassingenen doet u alle inspiratie op die u nodig hebt.

Het grootste Europese evenementvoor de sector van digitaal afdrukken op breedformaat . Onderzoek een wereld aan mogelijkheden voor uw bedrijf op de beurs FESPA Digital 2012 Zakendoen is als een reis: het loont de moeite om u goed voor te bereiden. Na een bezoek aan FESPA Digital 2012 kunt u de route uitstippelen voor de toekomst, want er zijn daar 400 exposanten die u kunnen laten zien hoe hun vernieuwingen uw voortgang kunnen bespoedigen. De waardevolste reizen voeren u echter in richtingen die u nooit verwacht had, naar nieuwe plaatsen en ervaringen. In één geweldige hal in Barcelona ontdekt u nieuwe technologieën, innovatieve toepassingenen doet u alle inspiratie op die u nodig hebt.